• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

Lokman Elmas futbol turnuvası başlıyor

Lokman Elmas futbol turnuvası başlıyor
Hakkâri Haber TV spor bölümü öncülüğünde 1.Lokman Elmas kurumlar arası halı saha futbol turnuvası başlıyor.

Hakkâri sporun sevilen futbolcusu Lokman Elmas elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden genç kaptan anısına düzenlenene çek olan 1.Lokman elmas kurumlar arası halı saha turnuvasına ilimizdeki tüm kamu çalışanları katılabilir. Turnuvaya kurumlar istese 2 veya 3 takımla katıla bilir. Okul takımları da katıla bilir(öğretmenler)

Maçlar lig usulüne göre yapılacak hafta sonları cumartesi ve Pazar günleri oynanacaktır. Başvuru kayıtları 4 Kasım 2013 ile 15 Kasım 2013 arası başvurular kabul edilecektir. İrtibat telefonu: 0553 448 5006

HAKKÂRİ HABER TV ÖNCÜLÜĞÜNDE 1.LOKMAN ELMAS KURUMLAR ARASI ÇALIŞANLARI HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI STATÜSÜ, GENEL HÜKÜMLER VE KATILIM ŞARTLARI

 1. Bu turnuva elim bir trafik kazasında vefat eden Hakkâri sporun genç kaptanı Rahmetli Lokman Elmas anısına düzenlenmektedir.

2. Bu turnuvada “Türkiye Futbol Federasyonu Disiplin Talimatı” ayrıca takımların sıralamaya esas derecelendirilmesi ve fikstür çekimleri ile ilgili olarak “2013 – 2014” futbol sezonu amatör futbol liglerinde uygulanacak esaslar”  hükümleri aynen geçerlidir. (9 madde belirtilen kurallar hariç.)

3. Her bir kurum turnuvaya en fazla 3 (üç) takıma kadar katılabilecektir. Ayrıca Öğretmenler kendi okulları yâda 2-3 okul birleşerek tek okul halinde katılabilirler.

4. Takım kadroları en fazla 12 oyuncudan oluşacaktır.

5. Turnuvaya katılacak olan takımlar “Turnuva Katılım Formu” (EK–1) “Nüfus cüzdanı fotokopisi“ Kurumda Çalıştığına Dair Kurum takım oyuncu isim listesi kurum müdürü tarafından imzalanması. Eğer müsabakaya katılacak oyuncu kuruma hizmet veren şirket personeli 3 (üç) ise şirketin ilgili kuruma hizmet verdiği belgesi ve şirket maaş bordrosunu onay belgeleri, takım sorumluları aracılığıyla müsabaka kayıt ve iletişim sorumlusuna teslim edeceklerdir. Turnuva yürütme kurulunca veya turnuva tertip komitesince turnuva ile ilgili yapılan duyurular, takım sorumlularına telefonla yâda mesaj aracılığıyla yapılacaktır. Turnuvaya katılım ücretli olup, her takım için 250(iki yüz elli) TL’dir. Ücretler peşin alınacak ve Tek sefere mahsustur.

6. Müsabaka isim listeleri en fazla 12 oyuncudan oluşacak ve maçın başlama saatinden en az 10 (on) dakika önce rakip takım sorumluları tarafından imzalandıktan sonra hakemlere teslim edilecektir.

7.  Geçerli mazereti olmaksızın maça gelmeyen, gerçek dışı beyanda bulunan ve müsabaka isim listesinde bulunmayan oyuncu oynattığı Turnuva Yürütme Kurulu/ Turnuva Tertip Komitesince tespit edilen takımlar turnuvadan ihraç edilecektir. Yine bu sebeple turnuvadan ihraç edilen takımla / takımlarla karşılaşacak takımlar 3-0 hükmen galip sayılacaktır.

8. Müsabakalarda TFF Halı saha futbol oyun kuralları ilgili yönetmelik, talimat ve hükümler aynen geçerli olacaktır.

9. Takım sayısı turnuvaya katılacak takım sayısına göre gruplar belirlenip fikstür oluşacak.

10. Turnuva kapsamında sportmenlik unsurları ön planda tutulacağından, oyun alanı içerisinde, oyun alanı çevresinde veya turnuvaya ilişkin toplantılarda sportmenlik dışı davranışlara kesinlikle müsaade edilmeyecek olup, bu tarz davranışlarda bulunan oyuncu, takım sorumluları ya da takımlar turnuvadan ihraç edilecektir.

11. Müsabakalarda kasten, rakibi veya kendi takım arkadaşını sakatlamaya yönelik hareketler; rakibe veya bir başkasına tükürmek, saldırgan, hakaret edici, küfürlü bir şekilde konuşmak ve/veya el, kol hareketleri yapmak suretiyle yaptığı ihlallerden dolayı oyundan ihraç edilen oyuncular turnuvadan ihraç edilecektir.

12. Halen kurumlarda çalışıyor olsa dahi profesyonel/amatör takımlarda sözleşmesi bulunan ve 2013 - 2014 futbol sezonunda vize yaptırmış olan aktif lisanslı 2(iki) futbolcu yer alabilecektir.

13. Bütün müsabakalar 25 (yermibeş) dakikalık 2 (iki) devre halinde oynanacaktır. Müsabakalar 7x7 kişilik iki takım arasında oynanacaktır.

14.  Oyuncu değişikliği hakkı her takım için 5 (beş) olarak belirlenmiştir. Oyundan çıkan değiştirilmiş oyuncu, tekrar oyuna giremeyecektir.

15.  Takımlar tek tip forma, tozluk, şort veya tek tip arkasında numara bulunan antrenman yeleği gibi gerekli teçhizatlar la oynayabileceklerdir. Halı saha ayakkabı ile oynanacaktır (Krampon kesinlikle kullanılmayacaktır). 

16. Turnuvaya ilişkin başvurular istenilen belgeler ile tertip komisyonu üyesine dosya halinde teslim edilecektir.

17. Turnuva müsabakaları turnuvaya katılan takımların belirlenmesinden sonra fikstür, tarih ve saatler belirlenip takım sorumlularına iletilecektir.

18. Turnuvalar Arena ve Hedef halı sahalarda düzenlenecektir. 

19. Maçlar hafta sonu (cumartesi-pazar oynanacak)

20. Son başvuru tarihi 15.11.2013 mesai bitimine kadar.

 TURNUVA TERTİP KOMİTESİ:

Murat TAŞ                                 Mimar KAYA               Necmi GÜLDAL

Tk başkanı                           Tk başkan Yrd.                Üye

 0543 679 17 30                 0553 448 50 06             0505 347 10 17

 

 TURNUVA İLETİŞİM ADRESİ:

 Mimar KAYA

Bulvar caddesi Tansu apartman kat.4

Telefon:0 553 448 50 06     HAKKARİ

TURNUVA KATILIM FORMU

 1. GENEL BİLGİLER

Turnuva Adı: 1.LOKMAN ELMAS KURUMLAR ARASI HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI

Düzenlendiği Yer: ARENA VE HEDEF HALI SAHALAR

Takım Adı:

2.TAKIM SORUMLUSU

Adı & Soyadı:

Adresi: 

Cep Telefonu/Faksı:

3. TAKIM KADROSU 

SIRA NO

OYUNCUNUN ADI SOYADI

TC KİMLİK NO

1

 

 

2

 

 

3

 

 

4

 

 

5

 

 

6

 

 

7

 

 

8

 

 

9

 

 

10

 

 

 

11

 

 

12

 

 

Yukarıda belirtilen turnuvaya, yukarıda belirtilen takım kadrosu ile katılacağımızı; Turnuva Yürütme

Kurulu tarafından belirlenen karşılaşma takvimi ve oyun kurallarına uyacağımızı; Turnuva Disiplin Kurulu tarafından verilen kararlara saygılı olacağımızı kabul ve beyan ederim.

  Takım Sorumlusu

  Adı Soyadı

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 6222 defa okunmuştur
Etiketler: ,
  • Yorumlar 5
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim