• BIST 9693.46
  • Altın 2509.823
  • Dolar 32.5759
  • Euro 34.7692
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Mali Müşavir Yakupoğlun'dan tüm esnaflara davet

Mali Müşavir Yakupoğlun'dan tüm esnaflara davet
Mali Müşavir A.Cabbar Yakupoğlu, Mali Müşavirlere sağlandığı avantajlar Konulu seminerimize Hakkari Oda Başkanları ve yöneticilerinin ile tüm Esnaflarımızı davet ediyoruz dedi.

Mali Müşavir A.Cabbar Yakupoğlu, Hakkari-Van-Ağrı mali Müşavirler odası olarak, EDM  Bilişim sitemleri ve Danışmanlık Hizmetleri A.ş iş birliği ile Dijital Dönüşümün geldiği nokta ile yeni yayınlanan 509 Nolu tebliğin getirdiği yeni zorunluluklar, işleyiş süreçleri,  mevzuatlar, Dijital Dönüşümün nereye gittiği ile ilgili olarak Mükellefler ve Mali Müşavirlere sağlandığı avantajlar Konulu seminerimize Hakkari Oda Başkanları ve yöneticilerinin ile tüm Esnaflarımızı davet ediyoruz.

Artık Türkiye’de Dijital mevzuat Elektronik ortamda e-fatura  e-irsaliye   e-meslek makbuzu e-defter e-arşiv gibi belgelerin düzenlenmesi  01.01.2020 Tarihinde itibaren yürürlüğe girecektir. Bu yönde 4 Aralık 2019 günü saat:15:00 da Hakkari  Ticaret Odası Toplantı Salonundaki Toplantıya tüm Mali müşavirlerin ve Esnaflarımızın katılması çok faydalı olacaktır.

yakup.jpg

 Mali Müşavir A.Cabbar Yakupoğlu Vergi ve SGK prim Borçlarını yapılandıran Ancak haklarını kaybedenlere yeni bir hak getiriliyor, ve böylece mağdur olan KYK Borçlarına da Düzenleme gelecek  Vergi ve SGK  prim Borçlarını  yapılandıran ancak haklarını kaybedenlere yeni bir şans daha verilmesini söylemiştik.

Ancak 1 Ocak 2020 tarihinde yürürlüğe girecek olan Ahilik Fonu’nun ertelenmesi ile ilgili öğrencilerin kredi Yurtlar Kurumu borçlarına yönelik düzenlemelerin yer alacağı yeni bir Ekonomi paketi üzerinde çalışıldığı görülmektedir. Ak Parti kaynaklarının yeni bir çalışma üzerinde duruluyor.

 Malimüşavir A.Cabbar Yakupoğlu, edilen bilgiye göre, Vergi ve Prim borçlarının yapılandıran Ancak ödemelerini düzenli yapamadığı için yapılandırmadan çıkanlarla ilgili yeni bir çalışma üzerinde duruluyor.

Piyasalarda bu yönde bir süredir beklenti bulunduğu, bu yönde mükelleflere yeni bir şans tanımasına ihtiyaç olduğu dile getiriliyor. Vergi ve SGK prim borçlarının yapılandırılması ekonomimize önemli derecede maddi gelir sağlayacak ve piyasalarda rahat nefes alacaktır"

Bu haber toplam 2784 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim