• BIST 9566.06
  • Altın 2482.806
  • Dolar 32.4939
  • Euro 34.5768
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C

MEB Genel Müdürü Celil Güngör Hakkari’de

MEB Genel Müdürü Celil Güngör Hakkari’de
Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Celil Güngör Hakkari’deki öğretmenlerle bir araya geldi.

Yüksekova ilçesinde ziyaretlerde bulunan MEB heyeti daha sonra da Hakkari’ye geldi. Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Celil Güngör, Daire Başkanı M. Ramazan Barın, İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, Müdür Yardımcısı Bilal Gür, Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda okul müdürleri ve müdür yardımcıları ile bir araya geldi.

Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun,  sayın Genel Müdürümüz Celil Güngör, okul müdürleri ve müdür yardımcılarının sorun ve sıkıntılarını dinlemek amacıyla Hakkari’ye geldiğini söyledi.

Genel Müdür Güngör ise, Ramazan ayında Hakkari gecelerine hayran kaldığını belirterek, Hakkari’de bulunmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Gügör,”Eğitim ve öğretim yılının sonuna yaklaştık. Hem de buralara gelmek istiyorduk. Özel eğitimle ilgili bazı projelerimiz vardı. Burada son zamanlarda olup biten meydana gelen bazı nedenlerden  dolayı bu projelerimizi gerçekleştiremedik.

Özel eğitim okullarımızın açılması, sanat merkezimizin Yüksekova’da açılması ve çok güzel projelerimiz vardı ancak buralarda yaşanan o kötü olaylardan dolayı bu projeleri geri plana almak zorunda kalmıştık.

Fakat buralarda artık yeni bir yapılaşma yeni bir okullaşma görünce hem okullarımızı yerinde görelim ihtiyaçlarımızı belirleyelim. Okul yöneticileri ve öğretmenlerimizle  bir araya gelip sorun ve sıkıntılarımızı veya bakanlığı iletmek istedikleri konular varsa veya bizde cevap bekledikleri konular ve sohbet etmek için geldik” dedi.

Genel Müdür Güngör, Rehberlik Araştırma Merkezi ve Özel Eğitim Uygulama Okulu ziyaret, Anadolu Lisesi Sermaye Piyasası İlk-Ortaokulu ziyaret ve Cumhuriyet İlk-Ortaokulu öğretmenleri ile toplantıda bir araya geldikten sonra Hakkari’de ayrılacağı öğrenildi. Haber: Feyzullah Taş

aw231050_01-002.jpgaw231050_02-001.jpgaw231050_03-001.jpg

Bu haber toplam 2647 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim