• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 26 °C

MEDİCAL PARK

Hakan Taş

İsmini çok duymuştum. Fakat gitme ve görme nasip olmamıştı. Eşimin rahatsızlığı nedeniyle çok samimi bir dostumun önerisiyle Van Medical Park Hastanesine gittim. Dış görünümü  lüks bir oteli veya iş merkezini andırıyordu. İçeri adım attığımda gördüklerim beni  daha da şaşırttı. Bir manken ajansını andıran şık görünüm ilgimi çekti. Bayan çalışanları hostesleri, erkek çalışanlar ise güzellik merkezlerinde çalışan mankenleri aratmıyordu. Giyim, kuşama bir de güler yüz  eklenince hastalığını unutuveriyor birden insan…

 İletişim Müdürü Zuhal ÇOHAL bizi karşılıyor. Tedavi göreceğimiz birimleri gezdiriyor, çay ve kahve ikram ediyor, aynı ilgi ve desteği gelen her hastaya eşit biçimde dağıtıyor. Buraya kadar yaşadığım şaşkınlık daha sonra karşılaşacağım güzelliklerin garantisini veriyor gibiydi. Çeşitli branşlarda değişik doktorlarla bir bir görüşüyor tedavi  olmaya başlıyoruz. Aynı ilgi ve sıcaklık muayene yapan doktorlardan da geliyor.

Yıllarca hastanesi ve doktoru olmayan Hakkari’de hastane koridorlarında sürünen insanların canlı tanığı olan ben insana insanca değer veren, sağlığına kavuşması için çabalayan bir ortamla karşılaşmanın haklı şaşkınlığı içinde gezinmeye devam ediyorum.

Çevre illerden gelen binlerce hasta vardı Medical Park’ta. Çünkü uluslar arası standartlarda sağlık hizmeti veren tam teşekküllü, 150 yatak kapasitesi, dahili, cerrahi, tanı ve tedavi ünitelerini  bulunduran  26 ihtisas dalı, 50 hekim kadrosu , 37 yoğun bakım yatağı, 10 ameliyathanesiyle 7 gün 24 saat hizmet veriyor.

Sizin anlayacağınız bu hastaneye  giren herkes hastalığını orada bırakarak mutlu ve sağlıklı çıkış yapar. Medical Park, Ankara ve İstanbul’a olan yolumuzu kısaltmıştır. Modern cihaz ve uzman ekibiyle her rahatsızlığa hitap edebilen  donanıma sahiptir.

Bölgeye ve bölge haklına değer veren bu anlamlı ve güzel hizmeti sunan Medical Park sahibi ve çalışanlarına teşekkür ü bir borç bilirim.

 Orada bulunduğumuz gün “hasta hakları” günüydü. Zuhal Çohaz , Gamze Nurses  ve arkadaşları ellerinde güller ve hediyelerle hasta ve hasta sahiplerini ekstra onure ediyorlardı.  Medical Park yanı başımızda oldukça hastalıktan korkmayın diyorum…

medikal-van-3.jpg

medikal-van-2.jpg

medikal-van-1.jpg

Bu yazı toplam 4162 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 9
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim