• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

Mehter takımı Çukurca'da konser verdi

Mehter takımı Çukurca'da konser verdi
Hakkari’nin Çukurca ilçesi kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Birimi tarafından polis haftası etkinlikleri kapsamında ilçeye gelen İstanbul Belediyesi Mehter Takımı yürüyüş ve konser düzenledi.

Bir süre önce Hakkari’nin Çukurca ilçesi İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde başlatılan ve 30 çocuğun sünnet ettirildiği “Kirvem Polis” şöleni ve polis haftası etkinlikleri kapsamında ilçeye gelen 30 kişilik İstanbul Belediyesi Mehter Takımı güvenlik güçlerinin bulunduğu askeri üs bölgelerde konser vermişti.

Polis Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlene konser ve yürüyüşe ilçe Kaymakamı Temel Ayca, İlçe Emniyet Müdürü Oktay Kapsız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ceyhan Doğan, MHP ilçe teşkilatı, kurum amirler, doktorlar, öğrenciler ve yaklaşık 3 bin kişi katıldı.


HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN


Dev Türk bayraklarının açıldığı ilçe merkezinde özel harekat timleri ise çevrede yoğun güvenlik önlemleri aldı. Mehter Takımının sesini duyan ilçe sakinlerinin belediye binası önüne akın ettiler.

İlçe Kaymakam ve beraberindekilerin taşıdığı Dev Türk bayrakları taşıyarak yürüyüşe geçtiler. Ellerinde Türk bayrakları buluna Çukurcalı çocuklar ise Mehter marşına eşlik ederek “Hoş Gelişler Ola Mustafa Kemal Paşa” marşını seslendirerek yürüyüşe renk kattılar.




Mehter Takımının sınır boylarını inlettiği yürüyüş ve konser askeri üs bölgelerde eli tetikte bulunan güvenlik güçlere büyük moral verdi.

Yaklaşık 3 gündür ilçede devam eden etkinliklerde Kirvem polis sloganı ile 30 çocuk sünnet ettirilirken, çocuklar ve ailelerine oluşan yaklaşık 500 kişiye verilen yemek sonrası ise çocuklar ve ailelerine Adana Büyük Şehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü tarafından gönderilen değişik hediyeleri verilmişti.

Askeri üs bölgelerde verilen konser, halk polis iç içe halayların çekilmesi, güvenlik güçleri tarafından ilçenin değişik noktalarında yapılan fener alayı gösterisi  ve ilçe merkezinde yapılan yürüyüş ve konserin ardından etkinlikler sona erdi. Haber: Feyzullah Taş

 

Bu haber toplam 3697 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim