• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 24 °C

Memur-Sen Genel Bakanı Yalçın Hakkari'de konuştu!

Memur-Sen Genel Bakanı Yalçın Hakkari'de konuştu!
Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkanı Ali Yalçın, “Terör örgütlerine bin 300 tır silah alıp verenler, İncirlik'te kalkan uçak ve helikopterlerle silah atanları bir tiyatro sahnesi gibi, bunları bilmek zorundayız” dedi.

Hakkari’de bir dizi temaslarda bulunan Memur-Sen  Genel Başkanı Ali Yalçın, Atatürk Kültür Merkezinde düzenlene Memur-Sen il divan toplantısına katıldı.

Toplantıya, Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, Ak Parti eski İl Başkanı Nurettin Fırat, Ak Parti yönetimi, kurum amirleri ve Memur-Sen üyeleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda konuşan Eğitim-Bir-Sen İl Başkanı Sefer Özatak içinde bulunduğu sorunları dile getirirken, Memur-Sen Hakkari İl Başkanı Veysel Çitçi ise Hakkari’ye teşrif eden Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın Hakkari’de görmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, Türkiye’de 1 milyonun üzerinde üyeleri bulunduğunu ve üye sayısının her geçen gün arttığını söyledi.

Yalçın, “Terör örgütlerine bin 300 tır silah alıp verenler, İncirlik'te kalkan uçak ve helikopterlerle silah atanları bir tiyatro sahnesi gibi, bunları bilmek zorundayız. Bundan sonra da bunlar devam edebilir ama bu ülkede ruhu dışarıda insanları kullanan lejyonerleri asla önemsiz bırakmayacağız.


HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN


Menderes'i asanlar, 12 Mart'ta farklı bir görüntü ile gelenler affedildi. 12 Eylül'de gelenler, bir gün sonra ABD Dışişleri Bakanı 'Bizim çocuklar başardı' demişti, 28 Şubat'ta yola çıkanlar yine onların çocukları idi” dedi. 

Hakkari’nin çok geliştiğini de ifade eden Yalçın, “Hakkari’yi çok gelişmiş ve dönüşmüş gördüm. Aradan geçen zaman içerisinde Hakkari'de bir defa şehirleşme yolunda çok önemli adımların atıldığını görüyorum. Daha önce burada devletten gelen bütçenin alana yansımadığını, sahaya yansımadığını görmüştüm.

Şuan şehre girdiğinizde şehirde sizi karşılayan asfaltlar, ortadaki refüjlere kadar, ışıklandırmasından her şeye kadar, alt yapıya kadar birçok çalışmanın olduğu gözüküyor.

Bugün kayyum olarak görev yapan başkana bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ettim. Çünkü şehir nefes alıp veriyor. Hakkari bu hizmeti hak ediyor ve bu hizmetlerin devam olması gerekiyor. Hakkari halkı nefes almayı hak ediyor” şeklinde konuştu. 

Gece geç saatlerde sona eren toplantının ardından Hakkari Evi'nde yemek verildi. 

Haber: Feyzullah Taş

 

Bu haber toplam 3051 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim