• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Merzan mahalle muhtar adayı

Merzan mahalle muhtar adayı
Basın-yayın organı içinde olup sorunları dile getirmem ve ailemin teknik yapıya sahip olması mahallemize çok şey kazandıracaktır.

hamit-ciftci-nnn.20140225172715.jpg

Hakkari Merzan Mahallesi doğumlu olup, halen aynı mahallede yaşayan Hamit ÇİFTÇİ;  ilk ve orta öğrenimini Hakkari'de tamamlamıştır. Sevilen ve  tanınan bir aileden olan Hamit ÇİFTÇİ, aile mesleği olan gazeteci-yazar ve matbaacılık ile küçük yaşlarda tanışmış ve ailesinin 1982 yılında kurduğu İl Sesi Gazetesi ve Matbaasında görevini icra  etmektedir.

 hamit-ciftci-1.20140225172349.jpg

Aynı zamanda teknik bir ailenin mensubu olan ÇİFTÇİ, hizmetin sosyal ve teknik olduğunu ve bundan dolayı kendisini çok şanslı gördüğünü söyleyen genç ve dinamik muhtar adayı, teknik anlamda ailesinden büyük destekler alacağını ve hizmetin en iyisini yapabileceğini aktardı.    

Güzel Merzan'ımızın  temel ihtiyaçlarını yerel yönetimin desteğiyle  en üst  seviyede sağlayacağını, mahalledeki tüm sakinlere eşit mesafede bulunup sorunlarıyla birebir ilgileneceğini, yapacaklarını / yaptıklarını  mahalleliyle paylaşacağını aktaran genç aday; artık gençlerin daha aktif rol almasını istedi.

Biz gençlerin; yönetimde, hizmetle ve girişimcilikle çok daha aktive edilmesi gerektiğini ve  gençlerin daha organize olmasını isteyen muhtar adayı Hamit ÇİFTÇİ, bu iradenin kişisel olmayacağı, genel ve devamının olması gerektiğini aktardı.

Ayrıca muhtara veya muhtarlığa ulaşmak kesinlikle sorun olmamalı, halkın iradesine saygı duymalı. Halk takdirini benden yana kullanması durumunda, gazetecilik ve matbaacılık hizmetlerini verdiğim mekanın ofis bölümünü muhtarlık hizmetleri için kullanacağını ve özellikle Merzan Mahallesi Muhtarlığının kalıcı hizmet vereceği, bir muhtarlık hizmet evinin yapılması için gerekli girişimlerde bulunacağını söyledi.

İçinde samimiyet, dürüstlük, sabır, kardeşlik ve katılımcılık olan her girişimin başarıya ulaşacağına inancım tamdır. Mutlaktır ki başarıya ve zafere giden yol dikenlerle doludur ancak ulaşılan yer mutluluktur. Sorunlar ve sıkıntılar olduğu gibi çözümler ve refah da vardır. 

Bilimin ışığı, birikimlerin hayata geçirilmesi ve iradenin gücüyle yapılamayacak iş yoktur. Tecrübe, bilgi, teknik, gönüllülük ve istek birleşince aşamayacağımız engel yoktur. Hür iradenin işlemesi ve seçimlerin demokratik çerçeveler içerisinde geçmesini temenni ederek, diğer aday arkadaşlara da başarılar dilediğini aktardı.    

Bu haber toplam 8923 defa okunmuştur
Etiketler: , ,
  • Yorumlar 39
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim