• BIST 8718.11
  • Altın 2246.931
  • Dolar 32.3269
  • Euro 35.1867
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C

MHP Grup Başkan Vekili Akçay’dan Hatso’ya ziyaret

MHP Grup Başkan Vekili Akçay’dan Hatso’ya ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan Vekili Erkan Akçay, MHP Hakkari İl Başkanı Fatih Özbek ile birlikte Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) Başkanı Servet Taş’ı makamında ziyaret ettiler.

MHP İl Kongresine katılmak üzere Hakkari’de bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan Vekili Erkan Akçay, ekonomik ve ticari gelişmeler hakkında görüşme sağlamak üzere Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulunduklarını belirterek, ilin kalkınması ve gelişmesine katkı sunmak için meslek kuruluşlarının taleplerini dinlemek istediklerini söyledi.

Hatso Başkanı Servet Taş ise, ziyaretten duydukları memnuniyetlerini ifade ederek, dünyayı ve ülkemizi saran Covid-19 salgınının ülke ve dünya genelinde ekonomiyiolumsuz etkilediğinden, ilimizde de tüccar, esnaf ve iş insanlarımızınvirüs salgını sonrası finans sıkıntıları yaşadıklarını söyledi.

Taş,”6 aylık koronavirüs sürecinde TOBB ‘un üyelerimize dağıttığı nefes kredisi, bankalar tarafından kullandırılan düşük faizli krediler ve Esnaf Kefalet Kooperatifi’nin esnaflara yönelik kullandırdığı krediler ile biraz nefes alan iş dünyasının şu an zor dönemden geçiyor. Umudumuz bir an evvel bu zorlu süreci el birliği ile atlatmaktır.

Ayrıca tek giriş ve çıkış karayoluna sahip olan Hakkari ilimize Durankaya Beldesi ve Geçitli-Aksu Köyleri güzergahından Van’a (mesafeyi 110 km’ye düşürecek) ayrı bir alternatif karayolu yapılmasını, hükümet tarafından 2021 yatırım programına alınması için MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye hitaben yazılan talep yazısını MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay’a teslim ettim.

Talep yazımda alternatif karayolunun Hakkari’nin kısa zamanda kalkınmasına vesile olacak. Güzergahta çok verimli yayla ve meraların olması nedeniyle bölgenin tarım ve hayvancılığının gelişmesinde önemli etken olacaktır” dedi. Hakkarihabertv.com

mhp-1-001.jpgmhp.jpg

 

Bu haber toplam 1691 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim