• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

MHP yarın Hakkari'ye geliyor!

Hakan Taş

Son iki yıl içinde hep biz Hakkari heyeti olarak MHP'nin kapısını çaldık. Her gidişimizde yoğun gündeme rağmen bizi kabul ettiler, dinlediler, derdimize derman aradılar. Ve en son MHP Lideri Bahçeli, "35 Vekilimizle emrinizdeyiz" açıklamasını yaptı.

Her siyasi partinin bir beyin takımı vardır. MHP'de öyle bir isim, öyle bir kalite var ki siyasi görüşü ne olursa olsun herkesin alkışladığı ve çok sevdiği bir isim... Tabiki Grup Başkanvekili

Erkan Akçay'dan bahs ediyorum. Kendisi Manisa'dan seçilmiş olsa da 81 ilde seveni vardır.

Erkan Akçay, MYK üyeleri ve bölge başkanları Hakkari halkı ile kucaklaşmak, Hakkari'nin il ve ilçe meselesini konuşmak, MHP İl Başkanlığı hizmet binasının açılışını yapmak ve önemli açıklamalarda bulunmak üzere yarın ilimize geliyorlar.

Tarih boyunca ilk kez MHP böylesine kapsamlı bir Doğu ve Güneydoğu seyahatini gerçekleştirmiş oluyor. Genel Başkan Devlet Bahçeli yoğun iş temposundan dolayı şimdilik gelemiyor ama yakın gelecekte Hakkari ve Şırnak'a özel bir gezinti yapacağını söylemişlerdi.

"Hakkari ve Şırnak bizim olmazsa olmazımızdır" diyerek hükümete ve Erdoğan'a karşı tavır sergileyen, haftalık gurup toplantısında gündem dışı olmasına rağmen bu konuya geniş yer veren, bizi sürekli sahiplenen ve Ankara'da çok iyi ağırlayan MHP heyetine misafirperverliğimizi bizde göstermeliyiz.

Derdimizi ve beklentilerimizi her vatandaş teke tek ve yüz yüze yerinde ve özünde anlatmalıyız. Onlar oy istemeye değil, bizi ziyarete ve kucaklamaya geliyorlar. Bu anlamda misafirlerimizi rahatsız edecek hiç bir zıt beyanat ve açıklamaya yer vermeden bize yakışan içtenlikle onları ağırlamalıyız ve uğurlamalıyız.

MHP heyetini yarın İl Başkanı Fatih Özbek Van'da karşılayacak ve Hakkari girişinde de bizler onlara "Hoşgeldiniz" diyeceğiz. Hakkari'nin il-ilçe meselesinde kilit durumunda olan MHP'nin bölgemizdeki izlenimlerini sizlere detaylarla aktarmaya devam edeceğiz. 

Bu yazı toplam 5432 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim