• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

MHP''de Hakkari'yi İstiyor

Hakan Taş

Hakkari Türkiye'nin karın ağrısı adeta. Gündemde en çok haber konusu olan yer. Siyasileri de birbirine düşüren kent. Bu kadar şöhretli bir yerleşim birimi ne yazık ki gelişmiyor hep geriliyor.

Başbakan Erdoğan, CHP liderini Hakkari ile vuruyor.

CHP lideri Başbakana Hakkari örneği ile yanıt veriyor.

BDP lideri Demirtaş, dünyaya Hakkari'den sesleniyor.

Hal böyle olunca biber gazı tüketiminin en fazla yaşandığı yer de Hakkari oluyor.

Hakkari modeline MHP'de uydu. Gazeteci Candaş Tolga IŞIK, MHP kurultayı öncesi Bahçeli'ye rakip olan Bayındırlık eski bakanı Koray AYDIN ile bir söyleşi gerçekleştiriyor. Hakkari'ye gitmeden olmaz diyen Aydın şu açıklamayı yapıyor; "Devlet bey'in siyaset üslubundaki hatalardan dolayı MHP Hakkari'de yok. Parti orada sadece tabela partisi. Oysa 1999'da Muş Belediyesi MHP'deydi. Ağrı'da, Bitlis'te, Van'da, Adıyaman'da, Urfa'da milletvekilimiz vardı. Diyarbakır'ı kıl payı kaçırmıştık. Oralara gidip vatandaşlarla çay içmezseniz oy alamazsınız. Benim projelerim var. Hakkari'de de olacağım, Diyarbakır'da da"...

Sayın Aydın, MHP Hakkar'de sadece tabela partisi diyor ama biz tabelayı bile göremedik. Misafir olarak Sayın Bahçeli'de, herkeste gelebilir. Fakat oy anlamında BDP'ye rakip olacak parti olabileceğine inanmıyorum. Son gelişmeler, artan kepenk kapamaları esnafı bezdirmiş olsa da BDP'de oy düşüşü yaşanacağına inanmıyorum. Hele hele tüm dünya Kürt sorununu kabul ederken sayın Bahçeli'nin Kürt sorunu yoktur açıklaması bölgede oluşumlarına büyük engel olacak kanısındayım.

Keşke tüm liderler ve holdingler Hakkari için hizmet yarışına girse de, kalite kavgasına tutuşsalar da Türkiye'nin bu karın ağrısı geçse. Barışa ve huzura giden yol kaliteli bir eğitim ve ekonomi kalkındırma ile mümkündür. Hakkari'miz siyasiler için çok iyi bir malzeme olurkan bize de yaşanılmaz bir kente büründü. Bakalım biber gazına kış molası verilecek mi?

 

Bu yazı toplam 3223 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 10
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim