• BIST 9794.74
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Milletvekili Özbek’e Şemdinli’de sıcak karşılama

Milletvekili Özbek’e Şemdinli’de sıcak karşılama
Referandum çalışmaları kapsamında Hakkari’nin Şemdinli ilçesini ziyaret eden Adalet Kalkınma Partisi (Ak Parti) Hakkari eski Milletvekili Abdulmuttalip Özbek yöre halkı tarafından bakan gibi karşılandı.

Kuzey Irak’ın sıfır noktasında bulunan Hakkari’nin Çukurca ilçesi başta olmak üzere köy ve mezralarda referandum çalışmaları kapsamında ziyaret eden Ak Parti Hakkari eski Milletvekili Abdulmuttalip Özbek, Ak Parti eski İl Başkanı Av. Abdülmecit Tahran, Ak Parti Hakkari Belediye Meclis üyesi inşaat mühendisi Serkan Akdoğan ve beraberindekilerin durağı bu defa Şemdinli ilçesi oldu.

Özbek ve beraberindekiler Şemdinli ilçesinde Ak Parti Şemdinli ilçe Başkanı Fikri Algül, Ek Parti teşkilatı, Ak Parti Milletvekili adayı Mehmet Fırat, il genel meclis üyeleri Aziz Gündoğan ve Enver Yılmaz ile çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı.

İlçe teşkilatı ile birlikte referandum sürecini değerlendiren Özbek ve beraberindekiler daha sonra ilçede mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldiler.

Muhtarlarla öğle yemeğinde bir araya gelen Özbek ve beraberindekiler muhtarlara referandum hakkında detaylı bilgiler verdiler. Milletvekili Abdulmuttalip Özbek ilçe teşkilatı ve muhtarlar Şemdinli ilçesine yeni atanan Kaymakam Muhammet Fuat Türkman’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


İlçe merkezi Güvenlik ve köy korucular derneğini ziyaret ederek onların sorun ve sıkıntılarını not alan Özbek ve beraberindekiler Umre’den yeni gelen ilçenin kanaat önderi Muhsin Kaya’yı ziyaret ederek dualarını aldılar.

İlçe merkezinde geçen kadınlarla da sohbet eden Özbek ve beraberindekiler kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladılar.

 Şemdinli Günyazı Köyü Yeşilöz mezrasını da ziyaret eden Özbek ve beraberindekiler vefat eden bir kanaat önderinin taziyesine katıldılar. İlçe, köy ve mezralarda yoğun bir ilgi ile karşılanan Özbek ve beraberindekiler kendilerini sıcak karşılayan herkese ayrı ayrı teşekkür ettiler.

Daha sonra Yüksekova ilçesine gelen Özbek ve beraberindekiler Yüksekova eski ilçe Başkanı Ahmet Uçar’ı ziyaret ederek gece geç saatlerinde Hakkari’ye döndüler.

Ak Parti Hakkari eski Milletvekili Abdulmuttalip Özbek, referandum çalışmaları kapsamındaki çalışmalarının devam edeceğini belitti. Hakkarihabertv.com

Bu haber toplam 4093 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim