24 Nisan 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara22°C

"2019 SOGEP GÜDÜMLÜ" PROJELERİN PROTOKOLÜ İMZALANDI

"2019 SOGEP Güdümlü" projelerin protokolü imzalandı

Hakkari’de "2019 SOGEP Güdümlü" projelerin protokolü Hakkari Valisi/Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık ve DAKA Genel Sekreteri Halil İbrahim Güray tarafından imzalandı.

21 Ocak 2020 Salı 16:41

Valilikte düzenlene 2019 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) güdümlü projelerin imza törenine Vali İdris Akbıyık, Vali Yardımcısı Aziz Gölbaşı, DAKA Genel Sekreteri Halil İbrahim Güray ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Engelleri Üreterek Aşıyorum ve Hakkâri’de Geleneksel El Sanatlarının Modernizasyonu ve Ekonomik Yaşama Entegrasyonu Projesinin Hakkari’ye hayırlı olmasını diledi.

DAKA Genel Sekreteri Halil İbrahim Güray ile birlikte projelerin protokolüne imza atan Vali Akbıyık, bu projeler sayesinde birçok kişinin istihdam edileceğini belirterek, 2020 yılında ise kurulacak tekstil atölyesi ve halı fabrikasının faaliyete geçmesi ile birlikte yaklaşık 2 bin kişinin burada istihdam edileceğini söyledi.

DAKA Genel Sekreteri Halil İbrahim Güray ise,  projelerin Hakkari’ye hayırlı olması temennisinde bulundu. Hakkarihabertv.com

dsc_5176.jpgdsc_5183.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.