26 Nisan 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara23°C

210 GÜREŞÇİ MİNDERE ÇIKTI

210 güreşçi mindere çıktı

Ağrı Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen, ve Türkiye Okul Sporları Federasyonunun 2018 faaliyet programında yer alan "Okul Sporları Serbest ve Grekoromen Güreş Gençler B (Erkek) Grup Yarışmaları" başladı.

03 Mart 2018 Cumartesi 14:45

2 bin 500 seyirci kapasiteli spor salonunda başlayan yarışmaya Ağrı, Ardahan, Artvin, Bitlis, Elazığ, Erzurum, Muş, Siirt, Van, Rize ve Hakkari'den 210 sporcu katılım sağladı. “Okul Sporları Serbest ve Grekoromen Güreş Grup Yarışmaları" için seremoni gerçekleştirildi.

Açılış serenomisine Spor Şube Müdürü Cemil Budak, antrenörler, hakemler, sporcular katıldı. Ağrı’da gerçekleşen tüm müsabakalarda olduğu gibi Sporcular seremoniye Afrin operasyonuna destek vermek amacıyla “Kalbimizle Duamızla Mehmetçiğin Yanındayız” pankartıyla çıktı. 

Saygı duruşu ve ardından istiklal marşının okunmasından sonra açıklama yapan, Spor Şube Müdürü Cemil Budak, ta sporumuz olan güreşe gönül veren genç pehlivan gençleri Ağrı’da ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Vali Süleyman Elban’a sporcu kafilelerine konaklamada yardımcı olduğu için teşekkür eden Budak, “Spor Genel Müdürlüğünün 2018 faaliyet programında yer alan Güreş Grup Müsabakalarını ilimizde yapmaktan büyük onur duyuyoruz.

Grup müsabakalarına katılan idareci, Antrenör ve tüm sporcularımıza başarılar dilerim. Bu tür etkinliklerin kulüplere ve milli takıma altyapı oluşturması ve ayrıca çocuklarımızda milli birlik ve vatan sevgisi bilinci oluşturması açısından büyük önem arz etmektedir” ifadelerini kulandı. 

"Okul Sporları Serbest ve Grekoromen Güreş Gençler B (Erkek) Grup Yarışmaları" 4 Mart 2018 tarihinde sona erecek. İHA

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.