29 Mart 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C

23 NİSAN İLK-ORTAOKULUNDA KARNE HEYECANI

23 Nisan İlk-Ortaokulunda karne heyecanı

Sabahın erken saatlerinde veli ve öğrenciler okula akın ettiler. İlk defa karne alacak olan minikler çok heyecanlıydı. Öğrenci ve velileri, okul girişinde okur müdürü ve öğretmenler karşıladılar.

17 Ocak 2020 Cuma 13:01

23 Nisan İlk-Ortaokulu Müdürü Yakup Sevmiş, yapmış olduğu konuşmada” Karneler, çocuklarınızın nasıl bir insan olduğunu değil, onların okul derslerindeki durumlarının nasıl olduğunu ortaya koyan belgelerdir.

Bu bilinçle çocuklarınızın karnelerini değerlendirirken onların kişiliklerini zedeleyici, öz güvenlerini yitirmelerine yol açıcı suçlamalardan kaçınınız.

Çocuklarınızın başarısızlığını problem yapmayın, başarılarını da abartmayın. Karnenin bir sonuç olduğunu unutmayın. Problemlerinizi bir aile sıcaklığı içinde çözmek, çocuklarınızın başarısını hep beraber paylaşma en büyük arzumuzdur.

Bu vesileyle, tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Tüm öğretmen arkadaşlarıma, bir dönem boyunca yararlı ve fedakâr çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.

Tüm velilerimize sağlık başarı ve mutluluk dolu günler temenni ediyorum” dedi. Öğrenciler sınıflarında karne aldıktan sonra. Toplu fotoğraf çektiler. Haber: İdris Ertuş

karne-1.jpgkarne-2-001.jpgkarne-3-001.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.