29 Mart 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara16°C

30 YIL SONRA VAN’DA BULUŞTULAR

30 yıl sonra Van’da buluştular

Van İmam-Hatip Lisesinin 1988-1989 dönem mezunları, 30 yıl aradan sonra Van’da bir araya geldiler.

03 Eylül 2018 Pazartesi 15:08

AK Parti Van Eski İl Başkanı Zahir Soğanda, 1988-1989 dönem Van İmam- Hatip Lisesi mezunlarını, 30 yıl aradan sonra Van’da tekrar bir araya getirdi.

Mezun olduktan sonra ülkenin farklı illerinde yaşayan Van İmam Hatip Lisesi mezunları için 3 günlük bir program düzenlediklerini ifade eden Soğanda, “30 yıl önce ayrıldığımız arkadaşlarımız, ülkenin çeşitli illerinde hayatlarını sürdürmekte ve her biri değişik görevler yapmaktadır.

Van’ın bizim üzerimizde, bizim de birbirimiz üzerinde emeği vardır. Van’a karşı olan görevimizi bir nebzede olsa yapma anlamında, Van’ı tanıtma anlamında arkadaşlarımızla bir organizasyon gerçekleştirdik.

Ülkenin çeşitli illerinden yaklaşık 50 kişinin katılımı ile hem hasret giderdik, hem de Van’ın tarihi ve doğal güzelliklerini gezdik. Ben bu anlamda katılım sağlayan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

Hasta olduğu için oksijen cihazı ile Yalova’dan katılan İbrahim Altıok ise, “Van’da ikamet etmesek de gönlümüz Van’dadır. Van’ın üzerimizde emeği var. Böyle programlar önemlidir. Geçen sürede Van’ın olumlu yönde değişimine şahit oluyoruz” diye konuştu. 

Bursa’dan katılan Mehmet Yıldırım da, Van’ın bölgenin en önemli kenti olduğunu belirterek, “30 yıl sonra Van, daha da gelişmiş durumda. Van’da olmaktan mutluluk duyduk.

Hem arkadaşlarımızla hasret giderdik, anıları tazeledik hem de Van’ın tarihini ve doğasını tekrar görme fırsatı bulduk. Ben bu anlamda böyle bir organizasyona öncülük eden arkadaşım Avukat Zahir Soğanda’ya teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. İHA

imma-hatipliler-m.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.