29 Mart 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara14°C

AHS’DEN SÜPER KAMPANYA YETİŞEN ALIYOR!

AHS’den süper kampanya yetişen alıyor!

​Hakkari ve ilçelerinin bütün ihtiyaçların karşılandığı ve kentin ilk büyük alışveriş merkezi olan (AHS) 15-24 Eylül 2017 için geçerli olan süper bir indirim kampanyası başlattı.

22 Eylül 2017 Cuma 12:01

Yaklaşık 42 kişinin istihdam edildiği AHS alışveriş merkezi yöre halkını ekonomik durumunu göz önünde bulundurarak büyük bir kampanya başlattı.

Alışveriş yapabileceğiniz en donanımlı ve sosyal bir mekanı bulunan kentin en büyük Alışveriş Merkezi olan AHS’de çocuk oyuncak parkı, cafe ve kahvaltı hizmeti de veriyor.

15-24 Eylül 2017 yılına geçerli olacak ve (Yetişen alıyor) adı altında süper bir kampanya başlatan AHS’nin başlatmış olduğu indirim herkesi sevindirdi.

Yöre halkının hizmetin en iyisine layık olduğunu belirten AHS yetkilileri, hizmet verdikleri günden beridir kaliteli ürünlerle halka hizmetin en iyisini verdiklerini ifade ettiler.

Kampanyalarının 24 Eylül 2017 için geçerli olduğunu belirten AHS yetkilileri Serhat şehri Hakkari’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirttiler.

Geniş yelpazeli, tam donanımlı ve deneyimli güler yüzlü elamanları ile hizmet veren AHS alışveriş merkezi sahiplerini kutladıklarını ifade ederek, yöre halkının ekonomik durumunu göz önünde bulundurarak indirim kampanyası başlatan AHS yetkililerine teşekkür ettiler.

AHS’nin indirim kartı olmak üzere servis imkanını sağlanmasının ise yöre halkına verdiği değeri gözler önüne serdiğini belirttiler.

Kalite ve ucuzluk başka yerde arama yetişen alıyor indirim kampanyasını kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. 15.09.2017

son-insert-1.jpgson-n-insert-2.jpgson-insert-3.jpgson-insert-4.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.