29 Mart 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI TARHAN'DAN BAYRAM MESAJI!

Ak Parti Milletvekili adayı Tarhan'dan bayram mesajı!

Ak Parti Hakkari ikinci sıra milletvekili adayı Abdulmecit Tarhan Ramazan bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

14 Haziran 2018 Perşembe 14:52

Milli ve manevi duyguların coştuğu, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın en üst düzeylere ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden fazla hatırlandığı müstesna bir Ramazan ayının ardından Ramazan bayramını hep birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. 

Şu mübarek Ramazan ayının sonunda kavuştuğumuz bayramın, tüm Ümmet’in huzurla kutlayacağı bir bayrama dönüşmesi için 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimlerin ve Milletvekili Genel Seçimlerinin gerçek önemini idrak ederek yol yürümeliyiz.

Somali’nin, Suriyeli ve Filistinli mazlumların, Arakan’da katledilen kardeşlerimizin, Doğu Türkistan’da akla hayale gelmedik işkencelere maruz kalan tüm kardeşlerimizin umudu bizdedir.

Tarih boyunca üzerine aldığı bu kutlu sorumluluğu harfiyyen yerine getiren ecdadın torunları olan bu millet, iş kendine düştüğünde her türlü fedakarlığı yerine getirip, sorumluluğunun gereğini yaptığına tarih şahittir.

24 Haziran seçimleri ülkemiz için, milletimiz için önemli bir dönemeçtir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin hayata geçmesi anlamında çok önemli bir atılım sürecidir.

Dünya mazlumlarının ümidi olan Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın omzuna yüklenen yüke omuz verip, Ümmet davasının zafer kazanacağı bir gündür.” Ya Türkiye ileriye gidecek, Türkiye büyüyecek. Güçlü bir Hükümet ve güçlü bir Meclisle yoluna devam edecek ya da geriye, kaoslara, krizlere, darbelere geri dönecek. Eminim ki halkımız özgür iradesi ile bütün bu etkenleri düşünerek İstikrar ve güvenden yana bir tercih ortaya koyacaktır.

Bizler de Hakkarili bütün hemşerilerimizle bir bütünüz ve aynı gemideyiz.24 Haziran seçimlerinin Hakkari İlimiz ve Özellikle İl Merkezimiz bakımından ayrı bir önemi olduğu hepimizin malumudur. 2017 yılında Hakkari İl Merkezinin Yüksekova ilçesine taşınması hususu Hükümetin gündemine getirilmiştir.

Halkımızın ve Sivil Toplum Kuruluşlarının 23 Aralık 2017 günü Cumhurbaşkanımıza ilimizi ziyaretleri esnasında yaptıkları muhteşem karşılama ve üstün gayretleri ile yapılması düşünülen bu düzenleme halihazırda ertelenmiştir.

Ancak Hakkari İl Merkezinin Yüksekova İlçesine taşınması yönündeki düzenlemeden tamamen vazgeçilmiş olduğu düşünülmemelidir. Bizler 23 Aralık 2017 tarihinde Hakkari İl merkezinde yaşayan halkımızla nasıl bir ve bütün olarak Sayın Cumhurbaşkanımızı misafir ettiysek 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimi ve Milletvekili Seçimlerinde de istikrardan yana güçlü bir TERCİH ortaya konulması Tarihi ve turistik bir kent olan bünyesine Sümerler, Âsuriler, Bâbilliler, Medler’ gibi büyük medeniyetleri sığdıran HAKKARİMİZİN 7 BİN YILLIK TARİHİNE DE SAHİP ÇIKMIŞ OLACAĞIMIZI ümit ediyorum. 

Bayramlar karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu, toplumsal barışın, millet olma bilincinin ve birlikte yaşama iradesinin güç kazandığı günlerdir. Bu güzel günlerin bütün dünyada devam eden savaşlar, kavgalar ve kırgınlıklar için çare olmasını diler, Bu duygu ve düşüncelerle Hakkarili hemşerilerimin Ramazan Bayramı'nı tebrik ederim.

  Av. Abdulmecit TARHAN
Ak Parti 2. Sıra Milletvekili Adayı

tarhan-1.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.