29 Mart 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ DİNÇ’TEN TEŞEKKÜR MESAJI

Ak Parti Milletvekili Dinç’ten teşekkür mesajı

Değerli Hakkarili hemşehrilerim, 24 Haziran 2018 genel seçim sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.

03 Temmuz 2018 Salı 17:06

24 Haziran Pazar günü ülkemizin ve milletimizin bekasını ilgilendiren çok önemli bir seçim sürecini geride bıraktık.

Gerek öncesinde gerek sonrasında milletçe demokratik olgunluğun gereklerini yerine getirdiğimize inandığım bu süreçte farklılıklarını zenginlik olarak görerek saygı ve sevginin egemen olduğu bir seçim sürecine katkı sunan tüm vatandaşlarımızı kutluyor, bu demokrasi sınavında gece gündüz demeden çalışan tüm arkadaşlarımı yürekten tebrik ediyorum.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde girdiğimiz bir seçimden yine milletimizin teveccühü ve desteği ile zaferle ayrılmanın huzuru ve mutluluğunu yaşıyoruz. Aldığımız bu sonuç ülkemizde ve şehrimizde birlik ve beraberliğimizin getirdiği bir başarı tablosudur. 

Bu amaç doğrultusunda gece gündüz demeden ekibimle birlikte ilçe ilçe, sokak sokak, ev ev dolaştık. Yaptığımız çalışmalarla ilgili takdiri siz saygıdeğer hemşerilerimin ferasetine bırakıyorum.

Her şeyden önce ekip ruhunun en iyi örneğini sunduğumuza inandığım milletvekili adaylık sürecinde birlikte çalıştığımız değerli dava arkadaşlarım Sayın Av. ABDULMECİT TARHAN,Sayın NURETTİN FIRAT’A teşekkürlerimi sunuyorum.

Yine bu çerçevede yaptığımız tüm çalışmalarda desteklerini esirgemeyen İl Başkanımız Sayın Emrullah gür’e ve yönetimine ,Merkez ilçe başkanımız Cemal adıyaman’a ,Şemdinli ilçe başkanı Fikri Algül’e ,Yüksekova ilçe başkanımız Naci Bilici, Çukurca ilçe Zeki Derin’e  ,  İl Kadın Kolları Başkanımız Münevver ertuş ve yönetimine, İl Gençlik Kolları Başkanımız Cumhur demir  ve yönetimine, ilçe kadın kolları başkanlarımıza, ilçe gençlik kolları başkanlarımıza, desteklerini esirgemeyen milletvekili aday adaylarına ,mahalle başkanlarımıza ve teşkilatımızın tüm mensuplarına içtenlikle teşekkürlerimi sunuyorum. 

Ve tabi ki benim güzel memleketim, canım Hakkarime , en büyük teşekkürü sen hak ediyorsun. Gittiğim her yerde, katıldığım her programda beni bağrına basan, teveccühlerini, iyi dileklerini ve güzel dualarını benden esirgemeyen güzel memleketimin güzel insanları, sizlere minnettarım.

Siyaset uzun ince bir yol, yarınlarda yeni yolculuklarda buluşmayı ümit ettiğim siz değerli hemşerilerime en içten, en kalbi sevgilerimi iletiyor ve bir kez daha 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

 Hakkarihabertv.com

husret-dinc-m.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.