23 Nisan 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara23°C

AKTAŞ'TAN 10 ADET SEMT SAHA MÜJDESİ

Aktaş'tan 10 adet semt saha müjdesi

Türkiye Basketbol Federasyonu Hakkari İl Temsilcisi Yakup Aktaş, Hakkari’de 10 adet semt sahası yapılacağı müjdesi verdi.

30 Eylül 2018 Pazar 08:30

Türkiye Basketbol Federasyonu Hakkari İl Temsilcisi Yakup Aktaş , sayın Cumhur Başkanımızın baş danışmanı ve Türkiye basketbol federasyonu başkanı sayın Hidayet Türkoğlu ile yaptığı görüşmelerde Hakkari’de basketbola ilginin büyük olduğunu fakat mahallelerde basketbol oynama alanlarının olmadığını anlattığını söyledi.

Aktaş,”Bu kapsamda bir araştırma yapmam ve nerelerde neler yapabileceğimiz konusunda bilgi istediler İl milli eğitim müdürlüğümüz ile yaptığımız çalışma sonucu basketbol oynama alanı olmayan farklı mahallelerde 10 okulumuzu seçtik ve rapor olarak geçen hafta sayın Hidayet Türkoğlu’ na sundum.

Bu çalışmalar ve kendileri ile yaptığımız görüşme sonucu Hakkari’de 10 adet basketbol semt saha yapılacağı sözü aldım.

Bu saha yapımları en kısa zamanda yapılarak Hakkari’de her mahallede basketbol oynanması sağlanacaktır. Bir spor adamı olarak Hakkari’ye 10 adet basketbol semt saha kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Şimdiden Hakkarimize hayırlı olmasını dilerim” dedi. Haber: Feyzullah Taş


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.