26 Nisan 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara26°C

ANADOLU KERVANI, YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI HAKKARİ’DE AÇILDI

Anadolu Kervanı, yöresel ürünler fuarı Hakkari’de açıldı

Hakkari'de 81 ilin yöresel ürünlerinin yer aldığı Anadolu Kervanı, yöresel ürünler fuarı Hakkari’de açıldı.

19 Haziran 2019 Çarşamba 16:38

Vizyon Fuar Organizasyondan Ömer Fatih Ergül, Hakkari’nin illeri gelenlerinden Yaşar ailesinden girişimci Abdurrahim Yaşar'ın girişimleri ile Cumhuriyet Caddesi İş-kur Müdürlüğü binası karşısında açılan fuarda yaklaşık 40 stantta Ankara, Bursa, Trabzon, Kayseri, Gaziantep, Aydın, Bitlis, Çorum, Çankırı, Erzurum ve İzmit gibi birçok ilden ürünler yer alıyor.

Türkiye’nin 81 ilinde ürünlerin sergilendiği Anadolu Kervanı, Yöresel Ürünler Fuarı açılışını Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş, Vizyon fuar organizasyondan Ömer Fatih Ergül, Hakkari’nin illeri gelenlerinden Yaşar ailesinden girişimci Abdurrahim Yaşar ile Hakkarili esnaflardan Mehmet Gür birlikte açtılar.

Burada konuşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş, Hakkari’de fuar açan girişimcilere teşekkür ederek, işsizliğin her geçen gün arttığı Hakkari’de bir çok kişinin de istihdam edildiği fuarın Hakkari’ye renk kattığını söyledi.


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Başkan Taş,”Bu organizasyonu yapanları cani gönülden kutluyorum. 81 ilin ürünleri ilimizde sergileniyor. Burada güzel bir ortam oluşturmuşlar.

Bu tür faaliyetlerin ilimizde yapılması bizleri sevindiriyor. Huzur ve güvenin sağlandığı ilimize tüm girişimci işadamlarını bekliyoruz.

Bakın burarda yöresel fuar açıldı. Onlarca gencimiz iş sahibi oldu. 15 gün boyunca burada çalışacaklar. Bu güzel fuarı açan girişimcilere halkımız adına teşekkür ediyorum” dedi.



Başkan Taş ve beraberindekiler ürünlerin bulunduğu stantları tek tek gezerek ürünlerin tadına baktılar.
19 - 30 Haziran tarihleri arasında açık kalacak Anadolu Kervanı, yöresel ürünler fuarında Afyon sucuğu, biber çeşitleri, baharatlar.

Kayseri pastırma ve sucukları, Bursa zeytini, Trabzon süt ürünleri, İzmit pişmaniyesi, Erzurum Çağ kebabı, kuruyemiş çeşitleri olmak üzere yüzlerce çeşit ürün bulunuyor.

Vizyon Fuar Organizasyondan Ömer Fatih Ergül, Hakkari’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirterek, 81 ilin yöresel ürünlerinin bulunduğu fuarı Hakkari’de açmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, herkesi fuara beklediklerini söyledi.

Hakkarili vatandaşlar ise kent merkezine ayrı bir renk katan fuarı açanlara teşekkür ederek burada her ilin ürünlerini almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler. Haber: Feyzullah Taş

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.