27 Nisan 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara12°C

ATAY AİLESİNE ZİYARETÇİ AKINI !

ATAY AİLESİNE ZİYARETÇİ AKINI !

Hakan Taş/Yazdı: Yeğeni Çiğdem Onay’ın düğün merasimi için büyük bir heyecanla Van’dan Hakkari’ye gelen Basri Atay’ın eşi Hurşide Atay 21 Haziran gecesi kalp krizi geçirerek Hakkari Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesine alındı.

01 Temmuz 2019 Pazartesi 15:40

10 gündür yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren 66 yaşında 6 çocuk annesi  Hurşide Atay’ın durumu ciddiyetini korurken eşi Basri Atay ve çocukları hastaneyi resmen mesken edindiler. Hergün yüzlerce kişi hastaneye akın ederek Atay ailesini bu zor günlerinde yalnız bırakmayarak manevi güç veriyor.

Basri ATAY, Özel İdare Sekterliğini yapmış, kentte ve bölgede çok iyi tanınan ve sevilen mütevazi bir kişiliktir. Kanaat Önderi ve aydınlarımızdandır. Dün hastane bahçesinde yine yüzlerce ziyaretçi ağırlayan ATAY, şu açıklamayı yaptı; “Eşimin ani rahatsızlığı ve yoğun bakım süreci bizi oldukça etkiledi. Yoğun bakımdan gelecek iyi bir haberi bekliyoruz.

Şu şartlarda hastamızı herhangi bir farklı il ve hastaneye de götüremiyoruz. Hemen hemen hergün gece ve gündüz sayısız dost, akraba ve arkadaşlarımız bizi hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunuyorlar.

Ben şahsım ve ailem adına herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Dualarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun. Çoğu dost ve akraba yoğun bakım salonu ve hastane bahçesinde bizimle adeta sabahlıyorlar. Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın.

Sizin aracılığınızla herkese minnettar olduğumu söylemek istiyorum. Ziyaretlerin dışında uzakta olup da telefonla kederimizi paylaşan dostlara da teşekkür ediyorum.”

Bu arada Hurşide Atay’ın Ankara’da ikamet eden kardeşleri de hastanede “Kardeş  Nöbeti” tutarak yoğun bakımdan gelecek iyi haberi bekliyor.

Hurşide ablamıza Allah’tan şifa diliyoruz. İyileşmesi için çaba sarf eden doktor ve yoğun bakım ünitesi çalışanlarına da teşekkür ediyoruz.

Haber Hakan Taş

22-004.jpg11-028.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.