20 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara16°C

AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI ETKİNLİĞİ

Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliği

Hakkari Belediyesi tarafından Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında etkinlik düzenledi.

22 Eylül 2020 Salı 12:38

Etkinlik kapsamında 09.00- 17.00 saatleri arasında Hastane kavşağı ile Medeni Sancar Kavşağı arasında yaya ve bisiklet yolu olarak trafiğe kapatıldı.

  Etkinliğe Vali Yardımcısı Mustafa Emre Kılıç, Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Dr. Savaş Şimşek, Gençlik Spor İl Müdürü Emin Yıldırım ile gençlik il müdürlüğünde gelen sporcular katıldı.

Bisikletle Medeni Sancar caddesinden hastane kavşağına doğru etkinlik düzenleyen sporculara Vali Yardımcısı Kılınç ile beraberindekilerde yaya olarak eşlik etti.

Vali yardımcısı ve beraberindekilerin sporcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından etkinlik sona erdi.

Etkinliği düzenleyen Hakkari belediyesi yetkilileri ise, Kentleri ve belediyeleri sürdürülebilir tedbirler almaya ve desteklemeye teşvik eden, çevre ve doğanın korunmasını hedefleyen Avrupa Hareketlilik Haftası her yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında dünyanın her yerinde kutlandığını gibi Hakkari’de de düzenlediğini belirttiler. Haber: Feyzullah Taş

01-375.jpg02-315.jpg03-249.jpg04-134.jpg05-072.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.