26 Nisan 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara27°C

AYDIN AYDIN'IN 3 BEYAZ ALBÜMÜ ÇIKTI!

Aydın Aydın'ın 3 beyaz albümü çıktı!

Ünlü türkücü Aydın Aydın dünyada ve Türkiye’de birçok kişinin ölümüne neden olan Obezite hastalığına dikkat çekmek amacıyla çektiği Türkçe ve Kürtçe “Üç beyaz maalesef ” adlı albüm cıktı.

22 Şubat 2018 Perşembe 16:17

Hayvanlarla yaptığı düetler ve çevre duyarlılığına dikkat çekmek amacıyla yaptığı sıra dışı kliplerle ilgi çeken Hakkarili türkücü Aydın Aydın bu defa  obezite hastalığına dikkat çekmek amacıyla Türkçe ve Kürtçe  çektiği  ve 12 eserin yer aldığı “Üç beyaz maalesef ”  adlı albümü piyasayı çıktı.

Ünlü Türkücü Aydın Aydın, Un, şeker ve tuz yani “Üç beyaz maalesef” albümü tanıtımı için buradayız. Obizite hastalığına dikkat çekmek amacıyla bu albümü çektim.  Obizite hastalığı bütün dünyanın başına bela ve hepimiz bir obeziteyiz dedi.

Aydın Aydın,"Obezite de dünyada ise 6. Sıradayız.  İnsan oğlu ne zaman toprakla diyalogunu ilişkisi kesildiyse birçok hastalığa davetiye çıkartıyor. Toprak anadan geldi toprak anaya gidecek. Hepimiz topraktan olduk. Herşey de topraktan olur. Toprak anadır.  Toprak vatandır."



 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.