26 Nisan 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara22°C

AYDIN’DAN HAKKARİ’YE ÖĞRETMEN GELİN

Aydın’dan Hakkari’ye öğretmen gelin

Hakkari Selahaddin Eyyubi ilkokulu Müdürü Servet Tek, aynı okuldan okul öncesi öğretmeni olan Aydın’lı Gülşah Şahan ile dünya evine girdi.

08 Temmuz 2018 Pazar 12:18

Yaklaşık 4 yıldır Hakkari Selahaddin Eyyubi ilkokulunda okul öncesi öğretmenliğini yapan Aydın’lı öğretmen Gülşah Şahan, aynı okuldan müdür olan Hakkarili Servet Tek ile tanıştı.  Arkadaşlıklarını evlilikle taçlandırılan çift için Hakkari’de görkemli bir düğün töreni yapıldı.

 Merzan Mahallesi Nergiz Düğün salonunda yapılan Gülşah ve Servet Tek’in düğün törenine kurum amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, eğitimci arkadaşları ve çok sayıda davetli katıldı.


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Davetliler canlı müzik eşliğinde halay çekerek doyasıya eğlendiler.  Aydın’da gelen davetliler ile Hakkari’deki davetliler kol kola girerek Hakkari ve Aydın yöresine ait oyunları en güzel şekilde sergilediler.



Birlik ve beraberliğin en güzel şekilde sergilendiği eğitimci çiftin düğün töreni gece geç saatlere kadar devam etti.

Tek ailesi ise, bu mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan, Hakkari merkez, ilçe ve çevre illerden gelen tüm davetlilere teşekkür ettiler. Haber: Savaş Taş

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.