19 Nisan 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara23°C

BAHÇE CAFE RESTAURANT HALKTAN TAM NOT ALDI

Bahçe Cafe Restaurant halktan tam not aldı

Hakkari’nin Otluca köyü Dere boyu mevkiinde yeşilliklerin içinde bulunan Doğa harikası Bahçe Cafe Restaurant adlı işyeri yaptığı hizmetlerle yöre halkından tam not aldı.

21 Temmuz 2020 Salı 17:30

Kent merkezinden 3 kilometre mesafede bulunan Otluca köyü Dere boyu mevkiinde güvenli ortamda yeşilliklerin arasında deneyimli elamanları ile hizmet veren doğa harikası Bahçe Cafe Restaurant adlı işyeri toplu yemekler, sağdıç kahvaltısı, Nargile, Kendin pişir kendin ye ve serpme kahvaltı ile yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Çocuk oyun parkının bulunduğu ve ailelerin rahat edebileceği kendin en güzel mekânlarından biri olan Bahçe Cafe Restaurant adlı işyerine uğramadan sakın geçmeyin.

Bir süre önce Urfa’dan gelen ekibin sıra gecesi düzenlediği Bahçe Cafe Restaurant adlı işyeri Hakkarililer muhteşem bir gece yaşatmıştı.

Sosyal mesafeye uygun masalar ve koronavirüs tedbirlerinin en üs seviyeye çıkarttığı işyeri deneyimli personeli ile yoluna emin adımlarla devam ediyor.


TÜM FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Çocuklarınız  ile birlikte rahat bir gün veya bir gece geçireceğiniz kentin en güzel alanının Bahçe Cafe Restaurant siz değerli müşterilerini bekliyor.

ADRES: Dere boyu mevkii Otluca yolu üzeri Teiaş karşısı-Hakkari

İLETİŞİM: 0552 723 6636

bahce-cafe-4.jpgbahce-cafe-1.jpgbahce-cafe-2.jpgbahce-cafe-3.jpg

lokanta.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.