28 Mart 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara21°C

BAHÇE CAFE RESTAURANT HİZMETE BAŞLADI

Bahçe Cafe Restaurant hizmete başladı

Hakkari Otluca köyü Dereboyu Mahallesinde hizmet veren Bahçe Cafe Restaurant yoluna emin adımlarla devam ediyor.

16 Nisan 2019 Salı 08:00

Bahar ayının gelişiyle birlikte yeni işletme sahipleriyle halka hizmetin en iyisini sunan Bahçe Cafe Restaurant siz değerli müşterilerini bekliyor

Kent merkezinden iki kilometre mesafede bulunan Dereboyu Mahallesi’nde 3 bin metrekare üzerinde hizmet veren Bahçe Cafe Restaurant, her türlü özel günleriniz içinde bir telefon açmanız yeterli olacaktır.

Ailelerin uğrak yeri olan ve doğa harikası yeşillikler içersinde yer alan Bahçe Cafe Restaurantın, etrafı meyve ağaçlarıyla donatılmış alandaki aile bölümü ve çocuk oyun parkı ile ailenize güvenli ve huzurlu bir ortam sunuyor.

Burada nezih bir ortamda yemeğimizi yerken, çocuklarınız ise parkta eğlenmenin heyecanını yaşayacak.

Tecrübeli personel kadrosu ile hizmet veren Bahçe Cafe Restaurant’da “Sırp kebabı, taşta kebap ve her çeşit ızgara balık ve değişik yemekler” bulabilirsiniz.

Ailece özel misafirler ve kına sağdıç kahvaltısı protokol yemeklerinin verildiği nezih ortama bulunan veren Bahçe Cafe Restaurant uğramadan geçmeyin.

ADRES: Otluca Dere boyu Mevkii Teiaş karşısı

İLETİŞİM: 0552 723 6636

4-137.jpg2-239.jpg1-200.jpg6-084.jpg7-068.jpg8-045.jpgreklam-otluca.jpg

+6+

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.