20 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C

BAKAN FAKIBABA HAKKARİ’DE İNCELEMELERDE BULUNDU!

Bakan Fakıbaba Hakkari’de incelemelerde bulundu!

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, "Dış ülkelerin bizi dizayn etmesine Allah’ın izniyle izin vermeyeceğiz" dedi.

18 Kasım 2017 Cumartesi 12:43

Bakan Fakıbaba ve beraberindekiler Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür, Ak Parti eski İl Başkanları Av. Abdulmecit Tarhan,  Nurettin Fırat, partililer ve işadamları tarafından karşılandı.

Bakan Fakıbaba daha sonra Ak Parti binasında partililerle bir araya geldi. Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür, sayın bakanımızı Hakkari’ye ağırlamaktan dolayı şeref duyduklarını söyledi.

Hakkari’ye ilk defa geldiğini belirten Bakan Fakıbaba, Hakkari’nin harika bir şehir olduğunu söyledi.

Bakan Fakıbaba,”Ben bu şehrin bakanıyım bütün projelerde yanınızda ve destekçiniz olacağım. Hakkari’nin kısa sürede ne kadar değiştiğini ve hükümetin neler yaptığının en güzel örneğidir. Hepimiz kardeşiz bir birimizden ayrımız asla olamaz”



-Cumhurbaşkanı ve Atatürk’ü düşman gösteriyorlar

Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Bakan Fakıbaba,”Bakın sayın Cumhurbaşkanımız ve Ulu Önder Atatürk’ü düşman gösteriyorlar. Ya kardeşim Allah aşkına oynamayın bizimle oynarsanız vallahi bizimle oynarsanız vallahi bizde sizinle oynarız. Siz bizi başkalarına benzetmeyin biz tırnakla et olmuşuz. Bizim ayrılmamız ve kavga etmemiz mümkün değil.

Bizimle boşuna uğraşıyorsunuz siz o paralarınızı başka amaçlara verin halkımız bunları çok iyi biliyor. Dış ülkeler şimdide ekonomik ve siyasi olarak Türkiye’yi efendim çökerteceğiz. Olan siz hiç birşey yapamazsınız. Elinize geleni ardınıza koymayın.

Biz 80 milyonuz ve 80 milyon olarak da canımızı verecek  yiğit bir ülkenin evlatlarıyız.  Bunun herkesin çok iyi bilmesi lazım. 80 milyon insanız biz canımızı veririz. Bu ülke bizimdir. Böyle okyanusun ötesinde geleceksin Türkiye’yi dizayn edeceksin.

Yok öyle bir şey ve öyle bir şey olmayacaktır. Öyle bir şeyinde olmayacağını biz size göstereceğiz.  Siz efendim dünyanın lideri imişsiniz.  Türkiye’de evvel Allah bu bölgenin lideridir. Bunu herkes çok iyi bilecek evvel Allah. Onun için dış ülkelerin bizi dizayn etmesine Allah'ın izni ile izin vermeyeceğiz. Biz birlik ve beraberlik içerisindeyiz sizin mutluluğunuz bizim mutluluğumuzdur.”

-Bakan Fakıbaba partililere seslendi

Hakkari’de  Ak Parti’ye oy veren vermeyen herkesle kardeş olduklarını ve asla bir ayrımcılık alamayacağını ifade eden Bakan Fakıbaba il başkanı ve  üyelerine talimat vererek böyle bir ayrım asla olmayacak ve müsaade de etmeyeceklerini söyledi.

Bakan Fakıbaba,” Sayın il başkanım bakın biz bütün Hakkari’yi kucaklayacağız. Bütün bu halkın emrinde olacağız. Hepimiz el ele vererek bu güzel şehrimizi kalkındırmaya devam edeceğiz. Bakın sayın eski il başkanımız Nurettin Fırat tarımla ilgili bazı projelerin iptal edildiğini bana söyledi.

  Bu ülkenin yarım projesi dahi iptal edilmeyecek. İptal edilen projeler yerine yeni projeler derhal devreye girecek ve bunun talimatını hemen veriyorum.

Bakın ben özelikle sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını iletmek üzere buraya görevlendirildim. Ama buraya gelmekten bu toprakların evlatları olmaktan ve bu memleketin evladı olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

Esnaf ziyareti, valilik ziyareti, mezbahane açılışı, çiçeklerin özü kadın kooperatifi ve sektör değerlendirme toplantısının ardından Bakan Fakıbaba Hakkari’den ayrılacak. Haber: Feyzullah Taş/İHA

bakan-fakibaba-2.jpgbakan-fakibaba-1.jpgbakan-fakibaba-m.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.