19 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara14°C

BAKAN SOYLU’DAN RENG-İ HAKKARİ’YE ÖVGÜ

Bakan Soylu’dan Reng-i Hakkari’ye övgü

Hakkari’de temaslarda buluna İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari Belediye Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Reng-i Hakkari’ye övgüler yağdırdı.

02 Şubat 2019 Cumartesi 11:52

Hakkari ziyaretinde Vali İdris Akbıyık, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş Hakkari Belediye Başkanı Cüneyt Epcim, Yüksekova Kaymakamı Ramazan Kendüzler, Şemdinli Kaymakamı Muhammet Fuat Türkman, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk,

İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür kurum müdürleri tarafından karşılanan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 31 yerel seçimleri sonrasında Hakkari’de yepyeni bir ışık doğacağını söyledi.

Vali İdris Akbıyık ve protokol üyeleriyle birlikte Rengi Hakkari Sanat Topluluğunun Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlediği gösteriyi izleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Rengi Hakkari Sanat Topluluğu'nun hem ülkemizin hem Hakkari'nin sıcaklığını, samimiyetini, aslında kucaklayıcılığını, kapsayıcılığını ve bu kültürün, bu güzel ahengin nelere muktedir olduğunu söyledi.

Bakan Soylu,”Kendi söyledikleri gibi Edirne'den Hakkari'ye kadar ilmek ilmek sanatın nasıl gösterilebileceğini, Edirne'den Hakkari'ye kadar kültürümüzün bütün tonlarının, bütün zenginliklerinin nasıl hissedilebileceğini, nasıl hissettirilebileceğini bize Hakkari'nin bu akşamında yaşattılar. Sonuna kadar desteğimiz sizinle beraberdir. Sadece Hakkari için değil, sadece Türkiye için değil bu yolculuğunuz devam etsin ve ışığınız hep yükselsin" dedi.

Hakkari Belediyesi’nin 2017 dönüşüm programı kapsamında yapılan Kent Park Yaşam Merkezi ile İş Geliştirme Merkezi'nde (İŞGEM) incelemelerde bulunup çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan Soylu, Başkan Epcim’in kentteki hizmetlerin takdire şayan olduğunu söyledi. Hakkarihabertv.com

reng-i-hakkari-2-002.jpgreng-i-hakkari-1-002.jpg

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.