25 Nisan 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara23°C

BARO’YA YENİ BİNA

Baro’ya yeni bina

Hakkari Barosu Başkanı Av.Zeydin Kaya, önceki gün Av.Veysi Dumlu ile birlikte Hakkari’nin Sesi Radyosu’nu ziyaret ederek sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Hakan Taş’a hayırlı olsun dileğinde bulundu.

20 Ocak 2019 Pazar 13:06

Sıcak bir ortamda geçen sohbette BARO Başkanı Kaya, çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Kaya, “BARO olarak ilimizde her oluşuma duyarlıyız. 115 üyemizle daha da büyüyen örnek kurumlardan biriyiz.

Yakın bir zamanda HakkariBaro’suna ait bir hizmet binasının yapılması konusunda çalışmalar yürüteceğiz. Bize ait bir hizmet binası demek, vatandaşlarımızın bize daha kolay ve rahat ulaşmaları demektir. Umarım Hakkari Adliyesi  de yeni ve modern bir hizmet binasına kavuşmuş olur”dedi.

Zeydin Kaya, Gazetec-Yazar Hakan Taş’ın ilimizde basın alanında güzel ve anlamlı işlere imza attığını da belirterek Hakkari’ye yeni bir soluk ve ses olan Radyo istasyonunun hayırlara vesile olması temennisinde de bulundu.

HAKKARİ HABER TV

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.