16 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara7°C

BAŞKAN ÇİFTÇİ'DEN BAYRAM MESAJI!

Başkan Çiftçi'den bayram mesajı!

Güvenlik İş Sendikası İl Temsilcisi Hacı Çiftçi Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

30 Temmuz 2020 Perşembe 21:58

Kurban Bayramının ülkemize, İslam alemine ve bütün insanlığa huzur ve barış getirmesini diliyoruz.
 
Bayramlar toplum olarak birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularının en yoğun yaşandığı sevgi, saygı ve hoşgörünün hakim olduğu en önemli günlerimizdendir. Koronavirüs tedbirleri nedeniyle sevdiklerimizle bayramlaşamamanın burukluğunu hala yaşıyoruz.
 
Tüm dünyada ve ülkemizde de etkili olan covid19 Virüsü nedeniyle zor günler geçiriyoruz. Bu zorlu dönemde milletimizin alınan tedbirlere uyumu sayesinde, sağlıklı ve daha güzel günlere ulaşacağımıza olan inancımız tamdır. Ülkemizin içinde bulunduğu bu zorlu dönemde kutlayacağımız Kurban Bayramının sevincini, huzurunu ve mutluluğunu içimizden ve hanelerimizden eksik etmeyelim.
 
Bu özel günde dahi vazife başında olan, her zorlukta canını hiçe sayan, ailesi ve sevdikleriyle bir arada olamayan, bizim can ve malımızı koruyan Özel Güvenlik Görevlisi arkadaşlarımızın, teşkilatımızın ve üyelerimizin de bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.
 
Bayramlar bir olmaktır, birlik olmaktır…
 
Birlikte kardeşçe kucaklaşacağımız günlere en kısa zamanda sağlıkla kavuşmak dileğiyle"
Güvenlik İş Sendikası İl Temsilcisi Hacı Çiftçi
Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.