25 Nisan 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara24°C

BAŞKAN DURAN'DAN BAYRAM MESAJI

Başkan Duran'dan Bayram Mesajı

DİSK/Genel İş Sendikası Hakkari Şube Yönetim Kurulu adına Şube Başkanı Abdulhaluk Duran Ramazan bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

23 Mayıs 2020 Cumartesi 23:08

Başkan Duran’ın yayınladığı Ramazan Bayramı mesajı şöyle: 2020 yılı ne yazık ki tüm dünya insanları için oldukça zorlu geçiyor.Bir anda başlayan ve dünyaya hızlıca yayılan covid-19 salgını,bir çok insanın yaşamını yitirmesine neden oldu.Öncelikle bu salgın sürecinde yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.
 
Aynı salgının yarattığı korkunç tablo karşısında hayatlarını riske atarak gece gündüz demeden çalışan Başta Belediye ve hastane emekçileri olmak üzere,aylardır büyük bir sabırla evden çıkmayan 65 yaş üstü büyüklerimiz, 20 yaş altı gençlerimiz ile tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutlar,Bayramın virüssüz, savaşsız,sömürüsüz insanca yaşanabilir bir dünyaya vesile olmasını dilerim.
 
Abdulhaluk DURAN
DİSK/Genel-İş Sendikası
Hakkari Şube Başkanı
Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.