24 Nisan 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara13°C

BAŞKAN EPCİM, ARSLAN VE ÇAKIR AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

Başkan Epcim, Arslan ve Çakır ailelerini ziyaret etti

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Hakkari Belediye Başkan adayı seçilen Cüneyt Epcim, Şaban Arslan ve Çakır ailelerini evlerinde ziyaret etti.

21 Ocak 2019 Pazartesi 16:06

Kentin değişik mahallelerinde ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkanı Cüneyit Epcim, Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür,  Ak Parti Aday adayları Cüneyt Özbek ve Abdurrahman Er ile birlikte konuk oldukları evlerde ailelerin yoğun ilgisi ile karşılaştılar.

Sümbül Mahallesi sakinlerinden Şaban Arslan ile Yeni mahalle sakinlerinden Mehmet Şerif Çakır ailesini ve komşularını ziyaret eden Başkan Epcim ve beraberindekiler vatandaşlar tarafından alkışlarla karşılandılar.

Başkan Epcim, vatandaşlara yapılan belediye hizmetleri ile belediyenin yeni dönem projeleri hakkında detaylı bilgiler verdi.

Belediye hizmetlerinden memnun olduklarını ve Hakkari’nin her geçen gün geliştiğini belirten vatandaşlar bu hizmetlerden dolayı Başkan Epcim’e teşekkür ettiler. Hakkarihabertv.comarslan-ailesi.jpgarslan-ailesi-4.jpgarslan-ailesi-2.jpgarslan-ailesi-3.jpgcakir-ailesi-1.jpgcakir-ailesi-2.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.