02 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C

BAŞKAN EPCİM, CAN, ÖZDEMİR VE KAYA AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

Başkan Epcim, Can, Özdemir ve Kaya ailelerini ziyaret etti

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Hakkari Belediye Başkan adayı gösterilen Cüneyt Epcim; Can, Özdemir ve Kaya ailelerini evlerinde ziyaret etti.

22 Ocak 2019 Salı 11:30

Başkan Epcim, kendin değişik mahallelerindeki ziyaretlerini sürdürüyor. Her gün 4-5 eve konuk olan Başkan Epcim, vatandaşlara yapılan hizmetler ve yeni dönem projeleri hakkında detaylı bilgiler verdi.

Başkan Cüneyt Epcim, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Münavver Ertuş, AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Av. Abdulmecit Tarhan, Ak Parti 31 mart yerel seçimleri belediye başkan aday adayı Cüneyt Özbek, Ak Parti eski il başkanı Mehmet Ertuş,  (Güç-Kadın-Der) Başkanı Güli Taş,

Yeni Mahalle sakinlerinden Hasan Can, Bulak Mahallesi Sakinlerinden H.Ahmet Özdemir, Bağlar Mahallesi sakinlerinden Nazmi Can ailesi ve komşuları ile Bağlar Mahallesi sakinlerinden Fehime Kaya’nın evinde Kadınlarla bir araya geldi.


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi ile karşılana Başkan Epcim, mahalle sakinlerinin sorun ve sıkıntılarını yerinde dinleyerek, yeni dönüşüm projeleri hakkında bilgi verdi.

Hakkari’nin eski Hakkari olmadığını belirten vatandaşlar ise, kentteki değişimin ortada olduğunu belirterek bu güzel hizmetlerin devamını istediler.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.