26 Nisan 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara22°C

BAŞKAN EPCİM, EVLERE KONUK OLMAYA DEVAM EDİYOR

Başkan Epcim, evlere konuk olmaya devam ediyor

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Hakkari Belediye Başkan adayı seçilen Cüneyt Epcim, kentteki ziyaretlerini sürdürüyor.

11 Ocak 2019 Cuma 12:56

Hakkari kent merkezinde her gün bir aileni misafiri olan Başkan Epcim ve beraberindekiler ziyaretlerini sürdürüyor.

Ziyaretlerde halkın yoğun ilgisi ile karşılanan Başkan Epcim, ilde yapılan hizmetler ve yapılacak yeni çalışmalar hakkında detaylı bilgiler veriyor.

Kulaktan kulağa dolaşan belediyenin borçları hakkında da bilgi veren Başkan Epcim, bu konuda halkın yanlış bilgilendirildiğini belirterek, yakına belediyenin geçmiş borcu ve yeni borcunu düzenleyeceği basın açıklaması ile kamuoyu ile paylaşacağını söyledi.

Başkan Epcim ve beraberindekiler, Aşağı Merzan Mahallesi sakinlerinden Adil Kaya, Merzan Mahallesi Muhtarı Remzi Çiftçi, Kıran Mahallesi sakinlerinden Rıza Deniz ile  Merzan Mahallesi sakinlerinden Behice Taş’ın evinde Kadınlarla bir araya gelerek gelerek belediyenin projelerini anlatıp önerilerde bulundu.

Başkanın evlerine konuk olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten vatandaşlar, yapılan hizmetlerin takdire şayan olduğunu ve bu hizmetlerin devamını istediklerini söylediler. Hakkarihabertv.com

adil-kaya-ailesi-1.jpgremzi-ciftci-ailesi-2.jpgremzi-ciftci-ailesi-22.jpgriza-deniz-ailesi.jpgriza-deniz-ailesi-4.jpgriza-deniz-ailesi-5.jpg

epcim-2-008.jpgepcim-3-002.jpgepcim-1-009.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.