24 Nisan 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara26°C

BAŞKAN EPCİM'DEN BELEDİYE SPORA YARDIM!

Başkan Epcim'den Belediye spora yardım!

Amatör spor kulüpleri, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutup, düzenli, bilinçli ve sağlıklı spor yapmaya teşvik etmektedir.

10 Kasım 2017 Cuma 12:08

Tabi bunları yaparken de gerek maddi anlamda gerekse manevi anlamda teşvik edilmeleri gerekmektedir.

Belediyeler, Gerektiğinde, sporu teşvik etmek amacıyla gençlere spor malzemesi verir, amatör spor kulüplerine ayni ve nakdî yardım yapar ve gerekli desteği sağlar, her türlü amatör spor karşılaşmaları düzenler.

İlin sosyal faaliyet anlamında spor tesisleri, oyunparkları, gençliğe yönelik faaliyetler yapmak Belediyenin sorumluluk alanlarından biri.

Hakkâri Belediye Başkanı Sayın Cüneyt EPCİM Hakkâri Belediye spor futbol takımına malzeme yardımında bulunarak. Belediye başkanlığı bünyesi altında ilk kez bu denli malzeme yardımı yapıldı.

Sayın Başkanın bu yardımı spor camiamız tarafından takdirle karşılanmış, Hakkâri belediye spor kulüp başkanı Ömer Temel “ilk kez bu denli bir yardımı almanın mutluluğunu yaşamaktayız.

Bizlere bu yardımı yapan Sayın Belediye başkanımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım’’

Hakkâri spor camiası olarak, Sayın Belediye Başkanımızın yaptığı yardımdan dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.

İnanıyorum kısa bir süre içerisinde İlimizin alt yapı, su, çocuk parkı ve yollarını yaparak halktan tam puan alan.

Sayın Başkanımızdan Hakkâri spor camiası adına bir ricamız vardır.

İlimizin en büyük eksiklerinden biri spor tesisi Spor tesisi olmadanalt yapı, başarı gelmez, gençlerin sporcuların idman yapacak, sporcuların dinleneceği, vakit geçireceğibir tesise ihtiyaç vardır.

Bizler Sayın Başkanımıza inanıyor ve güveniyoruz. İlimize yakışır bir spor tesisi inşa edecekleri ve yapılacak olan tesise Sayın Başkanımızın ismi bırakılarak yaptığı hizmetlerden dolayı isminin hep anılmasına vesile olacaktır.

Bizler spor camiası olarak yaptığı yardımlardan dolayı Sayın Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz ALLAH Razı olsun.(Haber: Murat Taş)

belediyespor-1-001.jpgbelediyespor-2-001.jpgbelediyespor-3-001.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.