16 Nisan 2024
  • İstanbul23°C
  • Ankara22°C

BAŞKAN EPCİM’DEN ENGELLİLER DERNEĞİNE ZİYARET

Başkan Epcim’den engelliler derneğine ziyaret

Hakkâri Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, engellileri ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını yerinde dinleyerek birde müjdeler verdi.

28 Kasım 2017 Salı 10:56

Hakkâri Belediye Başkan Vekili  Cüneyt  Epcim, Başkan Yardımcısı Erhan Okay bir kafe de Bedensel Engelliler Derneği ve Engelli Spor Kulüpleriyle bir araya geldi. Başkan Epcim Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin,

Sümbül Engelliler Spor Kulübü Başkanı İlhan Ertuş ve İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Cahit Mollaosmanoğlu , sporcu ve idareciler kapıda karşıladı.

Başkan Epcim inşaatı devam eden Engelli Koordinasyon Merkezi Hakkında bilgi aldıktan sonra Hakkâri’de yaşayan engellilerin durumları ve  sorunları hakkında Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin’den bilgi aldı.

-Başkan Epcim’den engellilere müjde
  Belediye Başkan Vekili Cüneyit Epcim, Hakkâri Belediyesi tarafından yürütülen 2017 dönüşüm programı çerçevesinde engellilerin erişimine ve ulaşımına uygun engelli dostu caddeler oluşturdukları müjdesini verdi.

 Şehir içi ulaşımın engellilere ücretsiz sağlanması hususunda gerekli talimatların verildiğini bundan sonraki süreçte bu tür ziyaretlerin daha sık gerçekleştirileceğini ifade eden Başkan Epcim, engelliler için ellerinde geleni yapacağını söyledi.

Sümbül Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını son iki yıldır başarısını yakından takip ettiklerini de belirten Başkan Epcim, diğer engelli spor branşlarının da faal hale getirmek için gerekli desteğin sağlanacağını ifade ederek engelli sporcularla sohbet erdip sorun ve taleplerini değerlendirdi.
Haber: Feyzullah Taş

engelliler-1-002.jpgengelliler-m-002.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.