29 Mart 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara13°C

BAŞKAN EPCİM’DEN İŞADAMI ÖLMEZ’E ZİYARET

Başkan Epcim’den işadamı Ölmez’e ziyaret

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Hakkari Belediye Başkan adayı seçilen Cüneyt Epcim, Hakkarili işadamı İsmet Ölmez’i işyerinde ziyaret etti.

15 Ocak 2019 Salı 10:55

Kentteki kanaat önderleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, esnaflar ile evlere misafir olan Başkan Epcim, ildeki ziyaretlerini sürdürüyor.

 Her akşam değişik mahallelere konuk olan Başkan Epcim, Hakkarili işadamı İsmet Ölmez’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

 Belediyenin projelerini anlatıp işadamı Ölmez’in de önerilerini alan Başkan Epcim, Hakkari’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu söyledi.

İlde yapılan hizmetlerin takdire şayan olduğunu belirten işadamı İsmet Ölmez ise, Hakkari’nin ilk defa böyle bir hizmet gördüğünü söyledi.

Bu güzel hizmetlerden dolayı Başkan Epcim’e teşekkür eden İşadamı Ölmez, bu hizmetlerin devamını istediklerini belirtti. Hakkarihabertv.com

dw5z1d3xcairqjo.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.