25 Nisan 2024
  • İstanbul23°C
  • Ankara28°C

BAŞKAN EPCİM’DEN ÖZATAK VE ÖZTAŞ AİLELERİNE ZİYARET

Başkan Epcim’den Özatak ve Öztaş ailelerine ziyaret

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Hakkari Belediye Başkan adayı gösterilen Cüneyt Epcim; Özatak ve Öztaş ailelerini ziyaret etti.

23 Ocak 2019 Çarşamba 10:23

Başkan Epcim, kentin değişik mahallelerindeki ziyaretlerini sürdürüyor. Her akşam bir ailenin misafiri olan Başkan Epcim, vatandaşlara yapılan hizmetler ve yeni dönem projeleri hakkında detaylı bilgiler veriyor.

Başkan Cüneyt Epcim, Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Münavver Ertuş, AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Av. Abdulmecit Tarhan ve beraberindeki partililer Gazi Mahallesi sakinlerinden Halit Özatak’ı ailesi ve komşularını, Biçer Mahallesi sakinlerinden H.Ebubekir Öztaş’ı ailesini ve komşularını ziyaret etti.

Başkan Epcim ailelerin sorun ve sıkıntılarını yerinde dinleyerek, yeni dönem projeleri hakkında bilgi verdi. Vatandaşlar ise, Hakkari çevresinin biranda değiştiğini belirterek, bu hizmetlerin devamını istediler. Hakkarihabertv.com

dxh6pm7w0aetjwu.jpgdxh6pm9xcaexz6z.jpgdxh6pm9xqaep07n.jpgdxh6pm-x0aazyms.jpgdxieh9mwsaaljfh.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.