28 Mart 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara22°C

BAŞKAN EPCİM'DEN VURAL, ÇİFTÇİ AİLESİNİ ZİYARET

Başkan Epcim'den Vural, Çiftçi ailesini ziyaret

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Hakkari Belediye Başkan adayı seçilen Cüneyt Epcim,kadınların yoğun ilgisi ile karşılandı.

09 Ocak 2019 Çarşamba 11:37

Kentin değişik noktalarında seçim çalışmalarını sürdüren Başkan Epcim, halkın yoğun ilgisi ile karşılanıyor.
  İldeki aşiret liderleri, kanat önderleri, sicil toplum örgütleri, esnaf ve ev ziyaretlerinde bulunan Başkan Epcim ve beraberindeki partililer her akşam değişik evlere konuk olmaya devam ediyorlar.

Başkan Epcim, Dağgöl Mahallesi sakinlerinden Arafat Vural,  Sümbül Mahallesi sakinlerinden Ömer Çiftçi ailesi ve komşuları ve Halife Derviş Mahallesinde ev ziyaretinde bulundu. Başkanın etrafını saran mahalle sakinleri içinde bulundukları sorun ve sıkıntılarını rahatlıkla Başkan Epcim'e anlatmanın heyecanını yaşadılar.

Hakkari belediyesi tarafından yapılan, hizmetler ve yeni hayata geçirilecek olan projeler hakkında bilgi veren Başkan Epcim, gittiği her yerde kendisine ilgi gösterilen tüm Hakkari halkına teşekkür etti.

Vural ve Çiftçi ailesi ise ilk defa bir şehir hayatı yaşamaya başladıklarını belirterek, bu hizmetlerin devamında yana olduklarını ifade ederek, bu güzel çalışmalardan dolayı Başkan Epcim ve ekibine teşekkür ettiler. Hakkarihabertv.com

vural-ailesi-1.jpgvural-ailesi-2.jpgciftci-ailesi-1.jpgciftci-ailesi-2.jpghalife-devris-1.jpghalife-devris-2.jpghalife-devris-3.jpghalife-devris-4.jpg


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.