18 Nisan 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara26°C

BAŞKAN EPCİM’E SEVGİ SELİ

Başkan Epcim’e sevgi seli

Hakkari’nin değişik mahallelerinden devam eden asfalt çalışmalarını denetleye Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, sevgi seli ile karşılanıyor.

20 Temmuz 2018 Cuma 12:22

Hakkari Belediyesinin başlattığı "2018 Yılı Hakkari Dönüşüm Programı" kapsamında başlatmış olduğu çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor.

'Prestij Caddeler, Led aydınlatmalar,  desenli asfalt yürüyüş yolu,  "Kent Park Yaşam Merkezi" yolların asfaltlanması, içme suyu şebekelerinin yenilenmesi ve gözle görünen birçok hizmetin yapılması nedeniyle yöre halkı ilk defa karşılaştığı hizmetlerin sevincini yaşıyor.

-Başkan Epcim’e sevgi seli
  Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Pehlivan Mahallesinde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyip denetimde bulundu. Başkanın geldiğini öğrenen mahalle sakinleri ise caddeye akın etti.

Başkan Epcim ile el tokalaşmak ve sohbet etmek için toplanan mahalle sakinleri kentte yapılan hizmetlerden Başkan Epcim’e teşekkür ettiler.

Başkan Epcim, burada mahalle halkıyla bir araya gelerek bir süre sohbet ederek Hakkari halkını hizmetin en iyisine layık olduğunu söyledi. Haber: Feyzullah Taş

baskan-epcim-3-004.jpgbaskan-epcim-2-009.jpgbaskan-epcim-1-012.jpgbaskan-epcim-4-001.jpg


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.