29 Mart 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C

BAŞKAN GÜR, GAZETECİLERLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Başkan Gür, gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi

Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, Hakkari evinde gazetecilere verdiği kahvaltıda bir araya geldi.

02 Aralık 2019 Pazartesi 11:47

Başkan Gür tarafından Hakkari Evinde verilen kahvaltıya, Ak Parti Başkan Yardımcısı Turan Şimşek, Gençlik Kolları Başkanı Cumhur Demir, ildeki ulusal ve yerel basında çalışan gazeteciler katıldı.

Gazetecilerle buluşma kahvaltısı verdiklerini belirten Başkan Gür, 2 ayda bir gazetecilerle bir araya gelerek hem sohbet hemde ilin sorun ve sıkıntılarını hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Hakkari’ne huzur ve güvenin sağlandığını belirten Başkan Gür, hükümetinde Hakkari’ye büyük önem verdiğini ifade etti.

Gazetecilerin sorusu üzerine Başkan Gür, Hakkari üniversitesinin mevcut durumu, kayak merkezinde yapılan tesisler ve 5 yıldızlı otel, Hakkari-Van karayolu üzerinde yapılacak 5 yıldızlı kaplıca otel tesisi, ildeki maden yatakları, Hakkarigücü kadın futbol takımının başarısı, amatör spor kulüplerinin mevcut durumu hakkında gazetecilere detaylı bilgiler verdi.

Başkan Gür,”Kent merkezinden 12 kilometre mesafede bulunan 2 bin 700 rakımlı kayak merkezinde 5 yıldızlı otel ve buradaki tesislerin tamamlanması halinde İran ve Irak’tan birçok turist gelecek.  Dolayısıyla hem istihdam sağlanacak hemde ilimiz kalkınacaktır.

Hakkari- Van karayolu üzerinde kaplıcalar bulunuyor. Kaplıca suyu suyun Hakkari tarafına getirilerek burada 5 yıldızlı kaplıca otelin yapılması için çalışmalar sürüyor.  Hakkari’deki zengin maden yataklarının tam anlamıyla çıkartılmasıyla birlikte yüzlerce kişiye istihdam sağlayacaktır.

Hakkari üniversitesi tesisleri yaklaşık 3 yıldır bitirilmedi bitirilmesi halinde 10 bina yakın öğrenci Hakkari’de ağırlanacak ve ilimizin kalkınmasına büyük katkı sağlayacaktır.  Tüm spor kulüplerinin desteklenmesi için bir çalışmamız var. Sonuçlanması halinde sporumuz dana da gelişecektir.  

Hakkari’nin adını sporla duyuran Hakkarigücü spor kadın futbol takımımız yoluna emin adımlarla devam ediyor ve Hakkari’nin tanıtımına da büyük katkı sağlıyor. Avrupa maçlarına kadar çıkarsa Hakkari artık dünyada ismini terörle değil sporla duyuracaktır” dedi. 

İHA Hakkari Temsilcisi Feyzullah Taş ise iki ayda bir basın mensupları ile bir araya gelerek, hem kendi sorunları hem de ilin sorun ve sıkıntılarını dile getiren Başkan Gür ve beraberindekilere teşekkür etti. Hakkarihabertv.com

emrllah-gur-basin-kahvalti-mm.jpgemrllah-gur-basin-kahvalti.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.