26 Nisan 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara23°C

BAŞKAN GÜR, SINIR KAPISINI ZİYARET ETTİ

Başkan Gür, sınır kapısını ziyaret etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür ve beraberindekiler Kuzey Irak sınırında bulunan Hakkari’nin Çukurca ilçesi Üzümlü sınır kapısını ziyaret ettiler.

05 Kasım 2018 Pazartesi 11:11

 Başkan Gür, sınır kapısında vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Başkanın etrafını saran vatandaşlar sınır kapısındaki geçişlerin saat 08:00’da başlayıp 17:00’da sone erdiğini belirterek, bu sürenin 12 saatte çıkartılması talebinde bulundular.

Vatandaşların mağduriyetini gidermek için Üzümlü sınır kapısındaki sürenin uzatılması için girişimlerde bulunacaklarını belirten Başkan Gür, halkın bu talebini not aldıklarını söyledi.

Üzümlü sınır kapısında başlatılan duble yol altyapı çalışması ihalesinin ise sone erdiğini ve gelecek yıl yol yapım çalışmalarına başlanacağı müjdesi veren Başkan Gür, Çukurca ilçe merkezini de ziyaret ederek esnaflarla sohbet edip sorun ve sıkıntılarını yerinde dinledi.

Bir süre önce Çukurca ilçesinde ziyaretlerde bulunduklarını belirten Başkan Gür, burada halkın yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını ifade ederek, vatandaşın sorun ve sıkıntılarını yerinde dinlediklerini söyledi. Haber: Feyzullah Taş

sinir-kapisi.jpgsinir-kapisi-2.jpgsinir-kapisi-3.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.