29 Mart 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C

BAŞKAN GÜR'DEN ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ MESAJI...

Başkan Gür'den Çanakkale şehitleri anma günü mesajı...

Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

17 Mart 2019 Pazar 21:23

Kahramanlık destanlarıyla dolu şanlı tarihimizde öyle dönüm noktaları vardır ki, sadece bizim için değil tüm insanlık için bir abidedir.

Türk ve dünya tarihine damga vurmuş en önemli olaylar arasında yer alan 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi, bir milletin birlik ve beraberlik içinde verdiği şanlı mücadelenin unutulmaz hatırası olmak bakımından insanlık tarihinde eşine az rastlanır bir kahramanlık destanıdır.

Çanakkale Zaferi, yok olacağı tahmin edilen bir milletin, gerektiğinde Vatanı uğruna severek ölüme koşmasının anıtlaşmış örneğidir. Yine bu zafer, kendisinden güçlü düşman orduları karşısında kazanılmış bir onur savaşıdır.

Nasıl 104 yıl önce ecdadımız iman gücüyle bu ülkeyi düşmanlardan kurtarmışsa, bugün de Allah’ın izniyle aynı güçle vatanımıza göz diken şer odakları bertaraf edilecektir. 

Bu düşüncelerle, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin 104. yıl dönümünde, Anadolu’nun her köşesinden Çanakkale’ye giderek, gözünü kırpmadan ‘Çanakkale geçilmez’ sözünü şanlı tarihimize altın harflerle yazan Çanakkale şehitlerimiz başta olmak üzere, bu vatan için gözünü kırpmadan şehit düşen tüm asker, polis ve sivillerimiz ile gazilerimizi minnetle anıyorum.

AK PARTİ HAKKARİ İL BAŞKANI

     EMRULLAH GÜR

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.