25 Nisan 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara27°C

BAŞKAN GÜR’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Başkan Gür’den Kurban bayramı mesajı

Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, Kurban bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

10 Ağustos 2019 Cumartesi 16:01

İslam dünyasında ve cennet vatanımızda olduğu gibi kadim şehrimiz Hakkari’de de birlik, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi muhabbet ve merhamet duygularıyla pekiştiren bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmış bulunuyoruz.

İslam’ın mayası olan yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin yaşandığı bayramlar; yoksulun, yetimin, ihtiyaç sahiplerinin korunup kollandığı, dargınlıkların yerini sevgi ve barışın aldığı, kin ve küskünlüklerin bertaraf edildiği ve dini vecibelerimizi yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığımız istisnai günlerdir.

Son zamanlarda ülkemizde, çevre ülkelerde ve dünyanın dört bir yanında yaşanan terör olaylarının, akan kan ve gözyaşının durması için yüreklerimizde beslediğimiz umutların bu mübarek günler hatırına gerçeğe dönüşmesi en büyük dua ve temennimizdir.

Bayram yakınlıktır, yakınlaşmadır. İdrak etmekte olduğumuz Kurban Bayramı’nın milletimizin, İslam aleminin ve bütün insanlığın kalplerinin birbirine yakınlaşmasına vesile olmasını Yüce Allah’tan temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli hemşerilerimin, aziz milletimizin ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, bayramın herkese sağlık, huzur, sevgi ve esenlik getirmesini niyaz ediyorum.  Sevgi ve saygılarımı arz ediyorum.

diyorum.  Sevgi ve saygılarımı arz ediyorum.

AK PARTİ HAKKARİ İL BAŞKANI

        EMRULLAH GÜR

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.