19 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara17°C

BAŞKAN GÜR'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Başkan Gür'den Ramazan Bayramı mesajı

Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

13 Haziran 2018 Çarşamba 14:49

İslam; esenliktir, kardeşliktir, huzur ve birlikteliktir. Ramazan ayının manevi atmosferinde, huzur ortamında bayrama erişmenin sevincini, manevi hazzını, muhabbetini, gönül huzurunu milletçe yaşıyoruz.

Yüreğimizdeki güzel temenniyi, sevgiyi Hakkari’mizdeki ve ülkemizdeki herkesle paylaşma gayretindeyiz. Allah'a karşı kulluk görevlerimizi yerine getirmenin manevi huzuru ve mutluluğu içinde birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan Bayramına ulaştık.

Medeniyetimizin mayası olan yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin yaşandığı bayramlar yoksulun, yetimin, düşkünün korunup kollandığı, küskünlüklerin yerini sevgi ve barışın aldığı, kin ve nefretin bertaraf edildiği, mutluluğu yaşadığımız değer yüklü günlerdir.

Bu Ramazan Bayramının birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin pekişmesine, ülkemizin huzur ve refahının artmasına vesile olmasını temenni ederim.

Bu temenniler ile bütün Hakkarili hemşerilerimin, milletimizin ve İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı kutluyor, bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini temenni ediyor, bayramın insanlığın barış, huzur ve refahına vesile olmasını diliyorum.

AK PARTİ HAKKARİ İL BAŞKANI EMRULLAH GÜR

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.