20 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara20°C

BAŞKAN ÖZBEK’TEN BAŞKAN TAŞ’A ZİYARET

Başkan Özbek’ten Başkan Taş’a ziyaret

Hakkari MHP İl Başkanı Fatih Özbek Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) Başkanı Servet Taş’ı makamında ziyaret etti.

16 Haziran 2020 Salı 18:21

MHP Hakkari il teşkilatları olarak program dâhilinde ziyaretler yaptıklarını ifade eden Başkan Özbek, Hatso Başkanı Taş’da ziyaret ederek, siyaset yapan bir il başkanı olarak Hakkari için Hatso’nun ne kadar önemli olduğunu her yerde vurguluyoruz dedi.

Özbek,” Her zaman da Hatso Başkanımız sayın Taş ve ekibini yakından takip ediyoruz. Yaptığı çalışmaları beğeniyoruz. Hatso Başkanımız ve kurumu Hakkari iş dünyasının önemli bir değeridir. MHP’nin de bir özelliği vardır biz değerlerimize sahip çıkan bir partiyiz.  Hatso Başkanımız Servet Taş ve ekibine samimi karşılama dolayısıyla teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Özbek’in nazik ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan Taş’da Koronavirüs sonrası tüm dünyada olduğu gibi ülkemiz ile özellikle ilimizde ekonomide yaşanan durgunluğu dikkat çekti.

Başkan Taş,”Genel sorunların istişare edildiği görüşmede başta Hakkari Valiliğimiz olmak üzere tüm kamu kuruluşları ile meslek kuruluşlarımızın pandemi döneminde hep birlikte mevcut sorunların çözümünde diyalog halindedir. İlgili kuruluşların alınan tedbirler çerçevesinde başarılı çalışmaları sonucu ilimizde özellikle sağlık yönünden çok ciddi vakalar yaşanmamıştır.

Şu an normalleşme sürecine giriyoruz. Güzel diyaloglar kurmanın, odamız için faydalı çalışmalar üretmenin amacındayız. Bunu da sağladığımızı görüyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı sayın   Özbek’e ziyaretlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi. Hakkarihabertv.com

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.