29 Mart 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

BAŞKAN ÖZBEK’TEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI!

Başkan Özbek’ten Mevlid Kandili Mesajı!

MHP Hakkari İl Başkanı Fatih Özbek, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı

28 Ekim 2020 Çarşamba 12:34

 Başkan Özbek, mesajında Peygamberimiz Hz. Muhammed’in dünyaya teşriflerinin, yıl dönümünde bir Mevlid Kandili’ni daha idrak etmenin sevincini, huzur ve mutluluğunu yaşadığını kaydetti. 

MHP Hakkari İl Başkanı Fatih Özbek mesajında,” “Karanlıktan aydınlığa çıkışında ve katılaşmış kalplerin yumuşamasında çok önemli bir yere sahip olan, böyle şerefli ve mübarek bir gün vesilesiyle bütün Müslümanları tebrik ediyor, Peygamber sevgisinin gönüllerimize sirayet etmesini diliyorum.

Cenab-ı Allah’ın rahmet kapılarını sonuna kadar açtığı bu gecede kendimiz, ailemiz ve çevremiz için yapacağımız dualara, tüm insanlık için yapacağımız duaları da ekleyerek, gönülden dua etmeliyiz.

Bu vesileyle, bütün İslam âleminin ve Sapancalı hemşerilerimin Mevlid Kandili’ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin Peygamber Efendimizin dünyaya ilk gelişi gibi hayırlar getirmesini, bu anlamlı gecenin birliğimize vesile olmasını rabbimden niyaz ediyorum” şeklinde konuştu. Hakkarihabertv.com

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.