25 Nisan 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara28°C

BAŞKAN YORULMAZ'DAN 15 TEMMUZ AÇIKLAMASI

Başkan Yorulmaz'dan 15 Temmuz açıklaması

İyi Parti Hakkari İl Başkanı Yaşar Yorulmaz, 15 Temmuz hain darbe girişimi nedeniyle bir mesaj yayınladı.

14 Temmuz 2019 Pazar 20:40

Başkan Yorulmaz açıklamasında,"15 Temmuz 2016 tarihinde,devlet kurumları içinde aldıkları tavizler neticesinde yapılanma fırsatı bulan ve özellikle TSK ve polis teşkilatı içinde kumpas ve sözde davalar neticesinde komuta ve idare makamlarına kadar sinsice sızan Feto terör örgütü,Devletimize,milletimize ve demokrasimize karşı hain bir darbe teşebbüsünde bulunmuş ve bu kalkışma, milletimizin topyekûn birlikteliği,dayanışması  kararlılığı ve cesaretiyle bertaraf edilmiştir.
 
15 temmuz 2016 tarihindeki hain kalkışma;Türk devletinin işgali,Türk milletinin esareti ve demokrasimizin hancerlenmesine yönelik bir eylemdir unutmadık,asla unutmayacağız..
 
15 temmuz 2016 daki hain kalkışmaya karşı vücutlarını siper eden şehitlerimizi rahmetle yad ediyoruz Allah'tan rahmet,gazı ve yaralılarımıza sağlık ve şifalar diliyor,buradan minnet ve saygılarımızı sunuyoruz.
 
Bu kalkışma ya cesaret eden hain Feto terör örgütünün bir çok kuruma sızmış kadroları büyük bir titizlikle açığa çıkartılıp,gerekli yargılama ve bertaraf edilme işlemleri yapılmış olmasına rağmen siyaset yapılanması ve unsurları halen açığa çıkartılamamıştir.
 
Bu hain örgütün siyasal yapılanmasının ivedilikle üzerine gidilmesi ve bir an önce deşifre edilmesi gerekmektedir.iyi parti meclis grubu ve partimiz bu konuda önergeler ve açıklamalarla elinden geldiğince bu problemi halkımıza anlatmaya devam edecektir. Feto terör örgütünün siyasi kanadı ve bağlantılarının deşifre edilip hakettikleri yargılanmalar ile bertaraf edilmesi demokrasimiz ve devletimizin bekası için elzemdir.
 
Biz İyi parti olarak devletimize,milletimize,cumhuriyetimize ve demokrasimize kast eden Feto terör örgütü, bölücü örgütüne karşı asla geçit vermeyeceğimizi ve bu örgütlerin çökertilmesinin Turk milletine karşı asli sorumluluklarımızdan birisi olduğunu,bu konuda üstümüze düşen görevin bilincinde olduğumuzu ve bu sorumluluğumuzun gereklerini yerine getirmeye devam edeceğimizi Türk kamuoyuna bildiririz.
İyi Parti İl Başkanı
Yaşar Yorulmaz
Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.