25 Nisan 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara21°C

BAŞSAVCI BALIK'DAN MÜDÜR DURGUN'A ZİYARET!

Başsavcı Balık'dan Müdür Durgun'a ziyaret!

Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık İl Milli Eğitim Müdürümüz Veysel Durgun’u makamında ziyaret etti.

18 Ocak 2018 Perşembe 17:10

Hakkari Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, 2.Ağır Ceza Başkanı ve Adalet Komisyonu Başkanı Sezgin Kuruyamaç ve Cumhuriyet Savcısı İbrahim Yahşi,İl Milli Eğitim Müdürümüz  Veysel Durgun'u makamında ziyaret etti.

Müdür Durgun'a nezaket ziyaretinde bulunan Hakkari Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, 2.Ağır Ceza Başkanı ve Adalet Komisyon Başkanı Sezgin Kuruyamaç, Cumhuriyet Savcısı İbrahim Yahşi göreve atanan Durgun'a başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Durgun ‘’Geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimleri konusunda her kesimden destek alarak başarılı olacağımıza inanıyorum.

Hakkari öğrenci potansiyeli olarak yoğun bir ilimiz geleceği şekillendirecek kadrolarda Hakkarili gençlerimizin büyük pay sahibi olacağına inancım tamdır.

Sizlerin desteklerini yanımızda hissetmek bizlere ayrı bir güç veriyor. Destekleriniz için çok teşekkür ediyorum" dedi. Hakkarihabertv.com
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.