23 Nisan 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara25°C

BEDENSEL ENGELLİLER DERNEĞİNDEN BAROYA ZİYARET

Bedensel engelliler derneğinden Baroya ziyaret

5 Nisan Avukatlar günü münasebetiyle Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin, Sümbül Engelliler Spor Kulübü Başkanı İlhan Ertuş ve dernek yöneticileri Hakkari Barosu Başkanı Zeydin Kaya’yı makamında ziyaret etti.

05 Nisan 2019 Cuma 17:34

Başkan Keskin, adaletin bir gün herkese lazım olacağını, hukukun olmadığı yerde insanların çatışması kaçınılmazdır. Halkın her kesiminin hak ve hukuk arayışına girerken önce talebini bir avukata götürdüğünü adaletin en önemli neferlerinin avukatlar olduğunu dile getirdi. Bu vesileyle tüm hukuk neferlerinin gününü tebrik etti.

 Baro Başkanı Av.Zeydin Kaya ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Kaya,”20 yıldır Hakkari’de faaliyet gösteren Hakkari Bedensel Engelliler Derneğinin sadece merkezde yaşayan engelli kardeşlerimizin değil Hakkari’nin ilçelerinde ve çevre köylerde yaşayan engelli kardeşlerimizin de sorunlarına 

Bedensel Engelliler Derneğinin çare olmak için yoğun çaba sarf ettiğini bundan dolayı Bedensel Engelliler Derneğinin  Hakkari’de önemli bir Sivil Toplum Kuruluşu haline geldiğini  ifade ederek misafirlerini ziyaretlerden dolayı teşekkür etti” Hakkarihabertv.com

baro-002.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.